Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Syyskuun henkilökuvassa on vuorossa Julianne, joka on työskennellyt Qasvulla vuoden verran. Juliannesta ja muun muassa hänen super powerista voit lukea lisää alta.

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?
Olen Julianne ja toimin Qasvun Talent Agentina!

2. Mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä työnkuvaasi kuuluu?
Olen aikaisemmin työskennellyt asiakaspalvelu, -ja myyntityössä sekä opiskellut sosiaalipsykologiaa Itä-Suomen yliopistossa.
Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu potentiaalisten kandidaattien kontaktoiminen ja haastatteleminen Qasvun kasvavaan verkostoon. Jos haluat tietää lisää Qasvun verkostosta, löydät siitä oman blogikirjoituksen täältä.

3. Mikä on lemppariasia omassa työssäsi?
Omassa työssäni ehdottomasti parasta on haastatella kandidaatteja verkostoomme, ja kuulla heidän mielenkiinnonkohteistaan lisää!
Lisäksi pääsemme keskustelemaan siitä, minkälaisia unelmia kandidaateilla on tulevaisuuden uransa suhteen ja kartoittamaan jo aikaisempaa osaamistaustaa.

4. Miten työt ovat menneet poikkeustilanteessa?
Työt ovat sujuneet oikein mallikkaasti! Olen kiitollinen, että pystymme Qasvulla tekemään myös etänä töitä.
Huolehditaan, että pannu on täynnä kuumaa kahvia ja pidetään yhteisiä lounashetkiä esim. Teamsin kautta!

5. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana
Pakko sanoa, että lenkkeilystä on tullut ihan suosikki harrastus näin poikkeustilan aikana!
Se pitää mielen virkeänä ja sopii hyvin etätyöskentelyn vastapainoksi.

6. Oma superpower
Oma superpower on tietty oma asenne! Pyrin suhtautumaan kaikkeen positiivisesti ja yrittämään aina parhaani tilanteesta huolimatta.
Varsinkin pimeämmän syksyn tullessa pyrin pitämään hymyn korvissa ja luomaan mukavaa tunnelmaa kynttilöiden ja musiikin avulla!