Qasvun verkosto – mikä se on ja miksi siihen kannattaa liittyä?

Kun Qasvua perustettiin, oli visiona päästä toteuttamaan hakijalähtöisempää rekrytointia, jossa hakija on etusijalla. Loimme yhteisön ja toisin sanoen verkoston, johon nuoret työnhakijat, opiskelijat sekä kokeneemmatkin ammattilaiset voivat liittyä ja meidän tehtävänä on tuoda asiakasyrityksemme heidän luokse. Monille kyseinen konsepti on uusi ja saattaa herättää  kysymyksiä verkostoon liittymisestä ja sen prosessista. Olemme koonneet tähän blogijulkaisuun verkostoon liittymisen vaiheista sekä sen tuomista hyödyistä työnhakijalle. Jos et siis vielä ole verkostomme jäsen, ehkä tämän luettuasi olet!

Miten liityn Qasvun verkostoon?

  1. Varaa aika puhelinkeskustelulle tämän linkin kautta. Puhelinkeskustelun kesto on noin 30 minuuttia.
  2. Puhelinkeskustelussa käymme läpi taustaasi ja mielenkiinnon kohteitasi.
  3. Mielenkiinnon kohteiden sekä taustasi pohjalta olemme yhteydessä sinulle sopivista työmahdollisuuksista puhelimitse tai sähköpostitse.

Miksi liittyä Qasvun verkostoon?

  • Työnhaku on stressaavaa, mutta liittymällä Qasvun verkostoon ulkoistat työnhaun meidän ammattilaisille, jotka tuovat työpaikat luoksesi.
  • Osallistumalla yhteen haastatteluun olet avoinna kymmenille mahdollisuuksille.
  • Näemme vaivaa verkoston jäsenten tutustumiseen ja kehitykseen. Haluamme todella ymmärtää verkostomme jäseniä ja auttaa heitä löytämään unelmiensa työpaikan ilman perinteistä työnhaun turruttamista.
  • Puhelinkeskustelu ei ole kuulustelu, joten pääsemme kartoittamaan jäsenen mielenkiinnon kohteita ja tavoitteita syvällisemmin.
  • Neuvomme ja mentoroimme verkoston jäsenten urakehitystä.
  • Verkostoon liittyminen on täysin ilmaista.

Qasvu on agentuuri osaajille, joten jos työnhaku tuntuu haastavalta, liity verkostoomme ja autamme sinua kasvamaan!

Terveisin,

Qasvun tiimi