Sourcing-palvelu

Sourcing-palvelu on kustannustehokas rekrytointipalvelu, jolla tavoitellaan hakijoita vaativaan tehtävään, johon ei työntekijämarkkinoilla ole tarjolla osaajia. Se on myös yksi hiljaisessa haussa käytettävistä rekrytointikeinoista. Lisää hiljaisesta hausta täältä.

Sourcing-palvelu

Sourcing-palvelu on kustannustehokas rekrytointipalvelu, jolla tavoitellaan hakijoita vaativaan tehtävään, johon ei työntekijämarkkinoilla ole tarjolla osaajia. Se on myös yksi hiljaisessa haussa käytettävistä rekrytointikeinoista. Lisää hiljaisesta hausta täältä.

Sourcing-palvelu Qasvulla

Rekrytointipalvelumme tarkoitus on yhdistää työ ja osaaminen eli yritykset ja työntekijät keskenään. Yhdistämme it-, teknisen ja kaupallisen alan osaajat ja yritykset. Meillä on kattava verkosto junioreita ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Qasvun sourcing-palvelu sopii vaativien positioiden kuten johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden hakuun. Ideana on kohdentaa haku tietylle kohderyhmälle hyödyntäen Qasvun valmiiksi kontaktoimaa kandidaattikantaa ja erityisesti LinkedIniä.

Sourcing-palveluprosessi

Tarjoamme sourcing-palvelua yksittäisenä palveluna, osana tavallista rekrytointiprosessia tai hilaisen haun keinona.

Sourcing alkaa keskustelulla rekrytoivan asiakkaan kanssa. Kartoitamme, mitä työtehtävään kuuluu ja, mitä työntekijältä odotetaan.

Kun työnkuva sekä vaatimukset ovat selvät, kandidaatit etsitään etenemällä prosessissa sopimuksen mukaan; sopivaa kandidaattia etsitään Qasvun verkostosta ja/tai LinkedInin avulla. Kriteereihin sopiviin kandidaatteihin otetaan yhteyttä viestillä, jonka tarkoitus on varmistaa kandidaatin kiinnostus työnkuvaa ja rekrytoivaa yritystä kohtaan. Löydetyistä kandidaateista kootaan lista, jonka asiakasyritys voi kontaktoida itse läpi.

Sourcing-palvelu on siis hyvä vaihtoehto, mikäli yrityksessä koetaan, että apua tarvitaan nimenomaan osaajien löytämisessä ja tavoittamisessa. Jos apua tarvitaan myös muissa rekrytointiprosessin vaiheissa (kuten haastatteluiden aikataulutuksessa ja järjestämisessä), suosittelemme suorarekrytointia, joka kattaa koko prosessin.

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvu Oy:n rekrytointipalveluista?

Ota yhteyttä ja autamme löytämään teille juuri sen oikean työntekijän.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!