Qasvusta.

Qasvun tarina alkoi 2017 kolmen opiskelijan toimesta, jotka kaikki haaveilivat hakijalähtöisemmästä rekrytoinnista. Onneksemme useampi henkilö työskentelee nyt Qasvulla toteuttamassa tätä visiota, minkä lisäksi avoimia positioita asiakkaillemme on yhä useampia.

Lyhyesti sanottuna olemme ihmislähtöinen aktiivisen rekrytoinnin ja työpaikkamarkkinoinnin tekijä. Qasvu on yhteisö, jonka jäsenten tutustumiseen ja kehitykseen näemme vaivaa. Haluamme todella ymmärtää verkostomme jäseniä ja auttaa heitä löytämään unelmiensa työpaikan ilman perinteistä työnhaun turruttamista.

Henkilöstöpalvelualan konkari Eilakaisla on ostanut Qasvu Oy:n. Tiedote

Kaikki lähtee hakijasta.

Qasvulla hakija tulee ensin. Käymme jokaisen uuden yhteisömme jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan, jotta voimme tarjota heille osuvimmat uudet mahdollisuudet oikeaan aikaan.

Kun tilanne ei ole stressaava tai hakija ei koe olevansa kuulusteltavana, pääsemme todella sukeltamaan pintaa syvemmälle. Jo alusta asti annamme myös räätälöityjä neuvoja ja mentorointia yhteisömme jäsenten urakehityksen kannalta. Tähän päästään vain ihmislähtöisellä halulla ymmärtää ja auttaa, yhdistettynä vankkaan rekrytointiosaamiseen.

Oikeat henkilöt tekevät kasvun.

Hakijalähtöisyys ei ole pois yhteistyökumppaneiltamme – päinvastoin. Ainutlaatuinen kasvavien ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme sekä aktiivinen työmme heidän parissaan mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri oikeisiin yrityksiin ja tehtäviin. Tämä on resepti, jonka kautta unelmatyöt ja -tekijät kohtaavat ilman turhautumista tai ylimääräisiä kommervenkkeja.

Noh, mikä Qasvu siis on? Nimemmekin sen jo paljastaa: olemme jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kasvun kumppani.

IINA REPO

SR. RECRUITER

  • iina.repo@qasvu.com

  • +358505544659

JOSEFIINA KUUSINIEMI

RECRUITER

JOHANNA VÄRE

RECRUITER

YANNICK JULIE

MARKETING COORDINATOR

  • yannick.julie@qasvu.com

  • +358503823493

SIMBA

    ACTIVATING AGENT

CHARLIE

     RELAXATION AGENT