Unohda CV-pankkien tuijottelu – tuomme luoksesi ammattilaiset, jotka haluat tavata.

Ainutlaatuisella nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostolla tarjoamme apua rekrytointiin ja mahdollistamme oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen  yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.


”Yhteydenpito oli todella aktiivista ja haastatellut hakijat hyvin valittuja.”

– Asiakas 2023


”Olen muutaman kerran käyttänyt Qasvua oman tiimini hakuihin ja onnistumisprosentti on 100. Helppoa ja sujuvaa yhteistyötä silloin kun omatyöpöytä on täynnä.”

– Asiakas 2023


Nopeampi ja laadukkaampi rekrytointiprosessi.

 1. Yli 3000 haastatellun henkilön verkostomme takaa nopeamman rekrytointiprosessin.

 2. Osaavat ammattilaiset IT-, tekniikan ja kaupalliselta alalta

Rekrytointiprosessistamme.

1. Profiilin läpikäynti

Lyhyt puhelu tai tapaaminen, jossa käymme ensin haettavan profiilin tarkasti kanssanne läpi.

2. Hakuprosessi

Lähdemme saman tien etsimään kandidaatteja tietokannastamme, minkä lisäksi hyödynnämme suorakontaktointia ja työpaikkamarkkinointia rekrytointiprosessin tukena.

3. Potentiaalisten kandidaattien esittely

Keskusteltuamme potentiaalisten kandidaattien kanssa esittelemme heidät CV:n sekä lyhyen esittelytekstin kera, missä keskitymme tarkemmin kandidaatin osaamiseen, persoonaan ja kiinnostuksen kohteisiin.

4. Asiakashaastattelut

Haastattelette haluamanne kandidaatit. Me Qasvulla organisoimme haastattelut kumpaankin suuntaan, joten siihen ei teidän tarvitse käyttää aikaa.

5. Työsopimuksen allekirjoitus

Onnea uuden työntekijän johdosta 🙂 !

Henkilöstövuokraus ja monimallinen rekrytointikonsultointi.

Tarjoamme apua rekrytointiin

Työntekijöiden ja töitä tarjoavien yritysten yhdistäminen on Qasvun ydinosaamista, minkä vuoksi on luonnollista, että tarjoamme asiakkaillemme apua rekrytointitoiminnoissa ja mahdollisuuden ulkoistaa niitä.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on resursointipalvelu, jossa työntekijä rekrytointiprosessin päätteeksi työllistyy Qasvun palkkalistoille, mutta työskentelee asiakasyrityksessä niin kuin muutkin heidän työntekijänsä, vain virallinen työnantaja on eri.

Rekrytointiprosessi itsessään on sama, kuin rekrytointipalvelussa;

 • Käydään yhdessä haettava profiili läpi, tarkastellaan minkälainen tausta löydettävällä henkilöllä tulee olla, minkälainen persoona, mitä taitoja, sekä mistä asioista hän motivoituu.
 • Tämän jälkeen julkaistaan työpaikkailmoitus
 • Käydään läpi meidän verkostoa, jossa on valmiiksi haastateltuja ehdokkaita, eli henkilöitä, joiden kanssa Qasvulaiset ovat keskustelleen henkilökohtaisesti taustastaan ja mistä he motivoituu,
 • Suorakontaktoimme hakijoita myös muista lähteistä
 • Käytämme sponsoroitua markkinointia profiilista riippuen
 • Tämän jälkeen esittelemme asiakasyritykselle potentiaalisimmat kandidaatit, joista asiakasyritys valitsee, ketkä haluaa haastatella
 • Valinta! Kun sopiva henkilö on löytynyt tekee työntekijä Qasvun kanssa työsopimuksen – ja sovitaan aloituspäivä asiakkaalla

Henkilöstövuokraus on suosittu palvelu eri syistä. Yksi syy saattaa olla aika ja osaaminen, rekrytointiprosessi on aikaa vievää, jotta saa sopivia ehdokkaita ja kun heitä löytyy, niin pitäisi vielä selvittää, onko henkilö positioon sopiva.

Onko kyseessä sijaisuus – tilapäinen tarve? Tai yksinkertaisesti määräaikainen projekti, johon tarvitsee uuden henkilön avuksi.  Henkilöstövuokraus on asiakkaalle helppo tapa saada uusi työntekijä nopeasti ja ilman hallinnollisia toimia.

Qasvun Sales Managerit osaavat tukea siinä, mikä palvelu voisi ratkaista teidän henkilöstöresursointimietteet!

Rekrytointikonsultaatio

Tarvitsetko jonkun vastaamaan sisäisistä projekteista, mutta ette halua vielä rekrytoida sisäistä rekrytoijaa? Onko edessänne joukko potentiaalisia kandidaatteja juuri aukeavaan työtehtävään, mutta tarvitsette apua juuri sen sopivimman löytämiseen?

Rekrytointikonsultaatio on palvelu, jota Qasvu Oy tarjoaa tavallisen rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi. Sen tarkoitus on tarjota asiakasyritykselle ammattitaitoista apua ja ohjeistusta rekrytoinnin toteuttamiseen. Neuvomme asiakasta, mihin asioihin kiinnittää huomiota kandidaattia rekrytoidessa.

Sourcing-palvelu

Sourcing-palvelu

Sourcing-palvelu on kustannustehokas rekrytointipalvelu, jolla tavoitellaan hakijoita vaativaan tehtävään, johon ei työntekijämarkkinoilla ole tarjolla osaajia. Se on myös yksi hiljaisessa haussa käytettävistä rekrytointikeinoista. Lisää hiljaisesta hausta täältä.

Sourcing-palvelu Qasvulla

Qasvun sourcing-palvelu sopii vaativien positioiden, kuten johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden hakuun. Ideana on kohdentaa haku tietylle kohderyhmälle hyödyntäen Qasvun valmiiksi kontaktoimaa kandidaattikantaa sekä LinkedInin Recruiter -työkalua.

Voit lukea lisää sourcing-palvelustamme täältä.

Onko yritykselläsi rekrytointitarpeita?

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista? Varaa sinulle sopiva aika myyjämme Jaakon kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Nähdään verkkotapaamisessa!

Ota yhteyttä

  Fanni Rajamäki
  Fanni RajamäkiCEO
  +358 50 348 1658. fanni.rajamaki@qasvu.com