Unohda CV-pankkien tuijottelu – tuomme luoksesi ammattilaiset, jotka haluat tavata.

Ainutlaatuisella nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostolla tarjoamme apua rekrytointiin ja mahdollistamme oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen  yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nopeampi ja laadukkaampi rekrytointiprosessi.

  1. Yli 3000 haastatellun henkilön verkostomme takaa nopeamman rekrytointiprosessin.

  2. Osaavat ammattilaiset IT-, tekniikan ja kaupalliselta alalta

Rekrytointiprosessistamme.

1. Profiilin läpikäynti

Lyhyt puhelu tai tapaaminen, jossa käymme ensin haettavan profiilin tarkasti kanssanne läpi.

2. Hakuprosessi

Lähdemme saman tien etsimään kandidaatteja tietokannastamme, minkä lisäksi hyödynnämme suorakontaktointia ja työpaikkamarkkinointia rekrytointiprosessin tukena.

3. Potentiaalisten kandidaattien esittely

Keskusteltuamme potentiaalisten kandidaattien kanssa esittelemme heidät CV:n sekä lyhyen esittelytekstin kera, missä keskitymme tarkemmin kandidaatin osaamiseen, persoonaan ja kiinnostuksen kohteisiin.

4. Asiakashaastattelut

Haastattelette haluamanne kandidaatit. Me Qasvulla organisoimme haastattelut kumpaankin suuntaan, joten siihen ei teidän tarvitse käyttää aikaa.

5. Työsopimuksen allekirjoitus

Onnea uuden työntekijän johdosta 🙂 !

Olemme lisänneet palveluvalikoimaamme henkilöstövuokrauksen ja monimallisen rekrytointikonsultoinnin.

Tarjoamme apua rekrytointiin

Työntekijöiden ja töitä tarjoavien yritysten yhdistäminen on Qasvun ydinosaamista, minkä vuoksi on luonnollista, että tarjoamme asiakkaillemme apua rekrytointitoiminnoissa ja mahdollisuuden ulkoistaa niitä.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on rekrytointipalvelu, jossa asiakkaan konsultti työllistyy rekrytointiyrityksen listoille, mutta työskentelee asiakkaan toimitiloissa niin kuin muutkin työntekijät. Prosessi, jolla sopiva konsultti löydetään, kulkee samalla tavalla kuin tavallisessa rekrytointiprosessissa.

Sopiva työntekijä siis työllistyy Qasvul Oy:lle, mutta toimittaa työtehtäviään asiakasyritykselle. Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnin ulkoistaminen vapauttaa yrityksen käsiä yrityksen ydinosaamiseen. 

Qasvu Oy hoitaa rekrytoinnin ja uuden työntekijän palkkauksen. Konsultti on kuitenkin mahdollista rekrytoida asiakkaan omille listoille ihan missä tahansa vaiheessa henkilöstövuokrausta.

Rekrytointikonsultaatio

Tarvitsetko jonkun vastaamaan sisäisistä projekteista, mutta ette halua vielä rekrytoida sisäistä rekrytoijaa? Onko edessänne joukko potentiaalisia kandidaatteja juuri aukeavaan työtehtävään, mutta tarvitsette apua juuri sen sopivimman löytämiseen?

Rekrytointikonsultaatio on palvelu, jota Qasvu Oy tarjoaa tavallisen rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi. Sen tarkoitus on tarjota asiakasyritykselle ammattitaitoista apua ja ohjeistusta rekrytoinnin toteuttamiseen. Neuvomme asiakasta, mihin asioihin kiinnittää huomiota kandidaattia rekrytoidessa.

Sourcing-palvelu

Sourcing-palvelu

Sourcing-palvelu on kustannustehokas rekrytointipalvelu, jolla tavoitellaan hakijoita vaativaan tehtävään, johon ei työntekijämarkkinoilla ole tarjolla osaajia. Se on myös yksi hiljaisessa haussa käytettävistä rekrytointikeinoista. Lisää hiljaisesta hausta täältä.

Sourcing-palvelu Qasvulla

Qasvun sourcing-palvelu sopii vaativien positioiden, kuten johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden hakuun. Ideana on kohdentaa haku tietylle kohderyhmälle hyödyntäen Qasvun valmiiksi kontaktoimaa kandidaattikantaa sekä LinkedInin Recruiter -työkalua.

Voit lukea lisää sourcing-palvelustamme täältä.

Onko yritykselläsi rekrytointitarpeita?

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista? Varaa sinulle sopiva aika myyjämme Jaakon kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Nähdään verkkotapaamisessa!

Ota yhteyttä

    Fanni Rajamäki
    Fanni RajamäkiCEO
    +358 50 348 1658. fanni.rajamaki@qasvu.com