Qasvun rekrytointiprosessi takaa laadun ja nopeuden!

Onko yrityksesi aikomuksena rekrytoida uusi työntekijä, mutta resurssit rekrytoinnin organisointiin ovat puutteelliset? Markkinoilta löytyy myös nykyään hyvin monta rekrytointi- tai henkilöstövälitysyritystä, joista voi olla hankalaa löytää juuri se oikea palveluntarjoaja. Kirjoitimme blogipostauksen Qasvun rekrytointiprosessista ja sen kulusta, josta varmasti löytyy vastauksia moniin rekrytointiin liittyviin kysymyksiin.

Halusimme myös tämän postauksen kautta tuoda esille Qasvun rekrytointiprosessin laadukkuutta sekä nopeutta, jota hoitaa meidän ammattitaitoiset rekrytoijamme. Lisäksi avasimme rekrytoinnin kulkua sekä asiakkaan että työnhakijan näkökulmasta, jotta kokonaiskuva prosessista olisi mahdollisimman kattava.

Qasvun rekrytointiprosessin nopeus on huomattava valttikortti, sillä pystymme esitellä jo valmiiksi haastateltuja, tehtäviin sopivia kandidaatteja verkostostamme. Tunnemme verkoston jäsenemme henkilökohtaisesti liittyen heidän ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiinsa sekä motivaatioon. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen erilaisten yritysten tarkoituksiin.

Rekrytointiprosessi asiakkaiden näkökulmasta:

  1. Sopimusasiat käydään Sales Managerimme kanssa tarkasti läpi
  2. Haettavan henkilön profiili käydään läpi projektipäällikömme kanssa puhelimitse (tai tapaamisessa)
  3. Aloitamme hakuprosessin käymällä n. 3000 valmiiksi haastatellun henkilön verkostoamme läpi. Tämän lisäksi julkaisemme työpaikkailmoituksen rekrytointiprosessin tueksi sekä teemme suorakontaktointia haastavampien profiilien täyttämiseksi.
  4. Käymme potentiaalisten kandidaattien kanssa vielä erikseen haastattelut, minkä jälkeen esittelemme heistä 1-3 potentiaalisinta asiakkaallemme
  5. Asiakasyritys voi päättää haluaako haastatella esitellyt kandidaatit. Mikäli kyllä, niin me organisoimme haastattelut kandidaattien ja asiakkaan välille.
  6. Kandidaateille kenen kanssa ei edetä, on tärkeää saada palautetta mahdollisesta haastattelusta ja rekrytointiprosessista yleisestikin, jotta hekin ymmärtävät päätöksen ja saavat eväitä matkaan tulevaisuutta varten.
  7. Asiakas valitsee haluamansa henkilön, jolle paikkaa tarjotaan ja viimeiseksi tehdään työsopimus.

Rekrytointiprosessi työnhakijoiden näkökulmasta:

  1. Liittymällä verkostoomme käyt n. 30 minuutin haastattelun puhelimitse.
  2. Kun sopivia positioita aukenee, niin olemme yhteydessä sinuun suoraan ja keskustelemalla käymme läpi, josko kyseinen positio voisi olla sinulle kiinnostava sekä osaamisesi ja taustaasi sopiva.
  3. Mikäli kyseinen positio ja yritys ovat sinulle kiinnostavia, esittelemme sinut asiakkaalle ja tätä kautta pääset mahdollisesti jatkamaan keskusteluja suoraan asiakasyrityksemme kanssa.
Meille Qasvulla on sydämen asia saattaa yhteen oikeat työntekijät oikeisiin yrityksiin!

Qasvun verkostosta ja siihen liittymisestä olemme kirjoittaneet oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä.


 

[enjoyinstagram_mb]