LinkedInin kuntoon! By Linda

Linkkarin merkitys rekrytoinnissa on suurempi kuin koskaan. Se on tärkeä kanava yritysmaailman asukkaille ja etenkin työnhakijoille sekä uusia urasuuntia hakeville.

Mitä huolellisemmin olet tehnyt LinkedIn-profiilisi, jossa on kaikki oleellinen tieto avoinna olevan työpaikan kannalta, sitä todennäköisemmin rekrytointiammattilaiset löytävät profiilisi luo.

Tässä blogissa tarjotaan Qasvun Senior Recruiter Lindan vinkit ”aloittelijoille” ja heille, jotka hakevat lisää inspiraatiota LinkedIn -postauksiinsa.


OSA 1

Mitä siellä Linkkarissa voi ylipäätään tehdä? Mitä siellä KANNATTAA tehdä? Ollakko vain passiivinen seilailija vai aktiivinen vaikuttaja. Tämä saattaa olla monelle sitä yksikertaisinta itsestäänselvyyttä, mutta pidetään huoli, ettei kenellekään jää epäselväksi:

📨 POSTAA. Julkaise LinkedIn-profiilillasi relevanttia tekstisisältöä, kuvia tai videoita.
👍 TYKKÄÄ ja KOMMENTOI. Jos tykkäsit toisen julkaisusta, tykkää siitä. Jos sinulla on julkaisuun liittyen, jotain sanottavaa, kommentoi se julkaisuun. Sen takia niitä postailuja postaillaan 😉
🗣 JAA. Jakamalla toisen sisältöä jaa-napista ja lisäämällä kylkeen vielä kommentin, varmistat, että mahdollisimman moni omista kontakteistasi näkee kyseisen julkaisun.


OSA 2

Seuraavaksi mennään syvemmälle ja haetaan inspiraatiota omien postausten luomiseen:

Älä tee mitään väkisin

  • Tuota sisältöä siitä, josta sinä haluat kertoa

Mistä aiheista sinulla on sanottavaa ja puhuttavaa?

  • Mitkä teemat/aiheet esim. työelämässä ja omalla alallasi tuntuvat sinulle tärkeiltä?

Kerää ideoitasi ja ajatuksiasi ylös, kun niitä tulee

  • Jalosta ajatuksesi/”suttutekstisi” sellaiseksi, jota haluat julkaista

Pyydä rohkaisua / tukea / palautetta työkavereiltasi 

  • Tämä, etenkin aluksi voi auttaa, kun et ole vielä täysin varma omista teksteistä

Ja näin. Helppoa.

Jäikö kysyttävää? Voit olla suoraan yhteydessä meihin. 🤙

IT-, teknisen ja business-alan osaaja! Qasvu kutsuu sinut liittymään yhteisöönsä. Kuule yrityksistä, jotka etsivät kaltaistasi osaajaa ja ulkoista työnhaku 🚀🚀

Työnhakija:

Aloita työnhaku varaamalla puhelu kanssamme. Olit sitten juuri nyt etsimässä uusia mahdollisuuksia tai haluat vain kuulla vaihtoehdoista – aina on oikea aika keskustelulle! Puhelu on 100% luottamuksellinen ja keskittyy taustaasi, mielenkiinnon kohteisiisi ja unelmatyöhösi. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivista työmahdollisuuksista puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit varata puhelut täältä.

Avoimia työpaikkoja pääset tarkastelemaan täältä.

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.