Tiina on ollut mukana kahdessa Qasvun organisoimassa rekrytointiprosessissa. Viimeisimmästä hausta Tiina ei valitettavasti saanut paikkaa. Halusimme joka tapauksessa kuulla Tiinalta palautetta etenkin, miten voisimme kehittää toimintaamme. Hänelle jäi prosessista kaiken kaikkiaan hyvä fiilis. ”Linda löysi minut Linkkarista ja ilmoitti, että tällainen positio olisi auki. Nyt tuli rejektiä, mutta ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.” Tiina oli jo ennen tämän haastattelun järjestämistä löytänyt muita töitä, joten hänen puolestaan voi olla iloinen.

”Hyvää kuuluu. Yöt vähän haastavia kipeän lapseni kanssa, mutta se on tällaista tämä äidin elämä.”. Flunssakausi on hieman riepotellut Tiinan huushollia, mutta äänestä sitä ei enää kuule.

Tällä hetkellä Vantaalla asuvalla Tiinalla on hyvin mielenkiintoinen tausta. Hän on käynyt peruskoulun ja jätti ammattikoulussa ravintola-alan opinnot kesken. Tiina on tehnyt töitä jo nuoresta asti; ensimmäinen työpaikka oli viheralueiden kunnossapito ja hän teki ravintola-alan töitä koko nuoren aikuisikänsä.

Tiina siirtyi ravintolapiireistä henkilökohtaisen myyntityön pariin aloittaen buukkaajana Suomessa. Myöhemmin hän pääsi samaisiin hommiin ulkomaille ensiksi Espanjaan ja vielä uudelle seikkailulle Thaimaahan. ”Sitten tuli tämä pikkuinen” ja tie ohjautui takaisin Suomeen.

Rekrytointiprosessi

Tiina kertoi, kuinka Qasvun rekrytoija Linda löysi hänet LinkedInin kautta: ”Lindaa en unohda! Linda on oikeesti huikee, en löydä sanoja sille, kuinka huikee se on! Ihan kuin Linda olisi ystävä, jolle voin aidosti puhua kaikesta ja suoraan. Minulle tuli häntä kohtaan luottamus. Tuntui, että Linda aidosti kuunteli, mitä toivon, mitä haluan ja mistä tykkään. Olinhan periaatteessa hänen asiakkaansa. Pisti itsensä mun saappaisiin, jotta tietää, mistä puhun. Jos jokin asia tuntui pahalta, Linda ymmärsi sen.” Tiinalle onkin tärkeää, että hän on haastatteluissa oma itsensä, ja hän haluaa kertoa kaikki asiat suoraan ja rehellisesti. Qasvun haastattelussa tämä toteutui.

Linda osasi Tiinan mukaan työnsä tosi hyvin. ”Ainoa kehityskohta liittyi ensimmäiseen Qasvun kautta osallistumaani rekrytointiprosessiin. Silloin toivoin, että olisin saanut lisää tietoa itse rekrytoivasta yrityksestä ja palkkatasosta. Kuitenkin tässä uudessa prosessissa asiat oli korjattu. Linda oli huippu!”

Tiina on huomannut monesti rekrytoinneissa, että etninen tausta vaikuttaa suhtautumiseen: ”Erilainen suhtautuminen rodullistettuihin on vahvasti läsnä. Qasvulla on raikas tapa toimia ja olla kiinnittämättä huomiota tähän. Kun annetaan tehdä töitä rauhassa, hommat hoituu.” Hän vielä toteaa, että onneksi kuitenkin huomaa, että Qasvulla kiinnitetään huomiota siihen, että Qasvun ja asiakasyrityksen arvot kohtaavat.

Työnhakija:

Aloita työnhaku varaamalla puhelu kanssamme. Olit sitten juuri nyt etsimässä uusia mahdollisuuksia tai haluat vain kuulla vaihtoehdoista – aina on oikea aika keskustelulle! Puhelu on 100% luottamuksellinen ja keskittyy taustaasi, mielenkiinnon kohteisiisi ja unelmatyöhösi. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivista työmahdollisuuksista puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit varata puhelut täältä.

Avoimia työpaikkoja pääset tarkastelemaan täältä.

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.