Into Kustannus Oy on kotimainen kustantamo, joka on vuodesta 2007 lähtien toteuttanut visiotaan rohkeasta ja vastuullisesta julkaisutoiminnasta. Into on kuin lämminhenkinen perhe, jossa työskentelee kunnianhimoisia ja kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaista. Into työllistää myös monia kustannustoimittajia, kääntäjiä, graafikoita ja taittajia.

Saimme onneksemme asiakkaaksemme juuri Into Kustannuksen. Heidän kanssaan saimme vietyä Inton rekrytointiprosessin kunnialla alusta maaliin. Onnistuneen kokemuksen vuoksi halusimme jutella Into Kustannuksen kanssa lisää. Yrityksen e- ja äänikirjakustantaja sekä markkinoinnin ja myynnin johtaja Camilla Gabrielsson suostui kommentoimaan yhteistyötämme.

Rekrytointia varten yhteistyökumppanin etsimisessä Innolla painotetaan sitä, että rekrytointiyrityksen kanssa nähdään silmästä silmään.

”…ammattitaitoiset Iina ja Kukka ymmärsivät oitis yrityksemme rekrytointitarpeet. Qasvulaiset ymmärsivät heti lyhyen esityksen jälkeen, millainen huipputyyppi tiimiimme mahtuisi. Heti ensitapaamisesta syntyi luottamuksellinen tunne siitä, että tarpeemme kuullaan ja ymmärretään – tämä tunne välittyi oitis meille tarjotuista rekrytointiehdokkaista.”

Kyselin, mitä asioita Camilla haluaisi mainita Qasvun rekrytointiprosessin sujuvuudesta ja, jäikö jotakin erityisesti mieleen rekrytointiprosessista. Camillan mukaan rekrytointiprosessin sujuvuudessa korostui positiivinen ja ratkaisukeskeinen tunnelma. Ensitapaamisemme jälkeen ei ollut epäilystäkään siitä, ettemmekö löytäisi huipputyyppiä Innon tiimiin! Rekrytointiprosessin sujuvuus kokonaisuutena jäi mieleen. Aikataulut pitivät ja kysymyksiin tuli todella nopeasti vastauksia. Etenemisrytmi sopi täydellisesti heidän tahtiinsa.

No, mutta, miten sitten työt ovat sujuneet valitun kandidaatin kanssa?

”Työt ovat sujuneet erinomaisen hyvin. Qasvulaiset onnistuivat löytämään puuttuvan linkin tiimiimme, joka on nyt toimivampi kuin koskaan uuden rekrytoinnin jäljiltä.”

Voisitko suositella Qasvua muillekin yrityksille hoitamaan rekrytointiprosesseja?

”Ehdottomasti!”

Qasvu Oy kiittää Camilla Gabrielssonia ja Into Kustannus Oy:tä vastauksista ja toivottaa hyvää loppukevättä!

Me Qasvulla yhdistämme IT-, teknisen ja kaupallisen alan osaajat oikeisiin yrityksiin. Olemme kirjoittaneet oman blogikirjoituksen Qasvun rekrytointiprosessista, josta voit käydä lukemassa lisätietoa prosessin vaiheista sekä yrityksen että hakijan näkökulmasta.