Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Toukokuun henkilökuvassa on vuorossa Aleksandra! Kuka Allu on, mitä hän tekee ja, mikä on hänen superpowerinsa? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta:

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?

Olen Aleksandra ja vastaan Qasvulla kokonaisuudessaan meidän operatiivisesta toiminnasta sekä teen meidän IT-rekrytointeja asiakkaille.

2. Mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työn puolesta olen tehnyt kaikenlaista; Alzheimer-potilaiden hoidosta myyjän hommiin. Viimeiset 5 vuotta olen kuitenkin työskennellyt niin sisäisen kuin ulkoisenkin rekrytoinnin parissa, ja erityisesti IT-alan rekrytoinnit ovat spesialiteettiani.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja asunut Suomen lisäksi neljässä eri maassa.

Qasvulla työnkuvani on tosi laaja ja saan tehdä kaikkea strategian suunnittelusta päivittäiseen hands on-työskentelyyn. Omien rekrytointiprosessien lisäksi vastaan meidän sisäisistä rekrytoinneista, vedän meidän rekrytiimiä ja osallistun paljon prosessien kehittämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun.

3. Mikä on lemppariasia omassa työssäsi?

Omasta mielestäni on parasta, kun muut kokevat onnistumisia työssään ja kehittyvät. Saan siitä ehdottomasti energiaa omaan työskentelyyni ja pääsen sitä kautta jatkuvasti kehittämään myös omaa osaamistani ja managerointitaitojani. Tietty oikean henkilön löytäminen oikeaan yritykseen ja positioon on myös tämän duunin suola!

4. Miten työt ovat menneet poikkeustilanteessa?

Yllättävän hyvin! Täytyy myöntää, että vaikka rakastan olla toimistolla muiden ihmisten kanssa, on myös kivaa herätä aamulla tietäen, että voi viettää koko päivän pyjamassa, jos siltä tuntuu (tätä ei varmaan saisi myöntää 🤫).

5. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana

Olen ehdottomasti viettänyt aikaa enemmän luonnossa ja käynyt kävelyillä meidän koiran Charlien kanssa. 🐕 Vastapainoksi ulkoilulle olen mm. pitänyt Harry Potter-leffamaratonin vanhojen aikojen kunniaksi – fun fact, olen käynyt pienenä kolmella Harry Potter-leirillä.

6. Oma superpower

Ulkomailla asuttujen vuosien seurauksena puhun suomen lisäksi neljää kieltä sujuvasti; ranskaa, espanjaa, englantia ja portugalia.