Ensimmäinen kokonainen vuoteni toimitusjohtajana oli 2020

Rehellisesti voin sanoa, että olisi voinut olla helpompikin vuosi, mutta eihän tässä mitään opita, jos kaikki on ruusuilla tanssimista, vai mitä?
Vuonna 2019 kaikki meni mallikkaasti ja huikeaa Qasvun kasvua tapahtui ja vielä isompaa oli luvassa. 2020 ensimmäinen kvartaali ylitettiin kaikki isotkin tavoitteet ja sitten HUPS tervetuloa korona.

Eipä siinä mitään. Muutamat kymmenet silloin auki olleet haut suljettiin ja siinä sitten tiimin kanssa mietittiin, mitäs nyt? Jotenkin kummasti Qasvulaiset kaikki ylittivät itsensä ja omaksuimme uusia toimintatapoja ja nykyistä normaalia. Välillä kuulostelen tiimimme fiiliksiä ja suurimpana kaikesta aina nousee, kuinka hyvä porukka meillä on – ja tämän, jos minkä, voin allekirjoittaa itsekin.

Missä meidän tiimimme sitten onnistui vuonna 2020?

  • Rekrytoimme 6 uutta henkilöä (sisäisiin positioihin, ulkoisia oli sitten huimasti enemmän 😃)
  • Kaksinkertaistimme liikevaihtomme
  • Rekrytointeja 80kpl. IT-hakuja tuli 67 % enemmän ja tech-haku kasvoi 56%. Panostimme samalla myös Business-rekrytointeihin
  • Julkaisimme uuden, upean nettisivumme!
  • Saimme uusia vakuuttavia asiakkaita ja saimme palvella jo valmiita asiakkaitamme

Voin sanoa, että vaikka välillä mietimme, että mitäs hittoa tässä pitäisi tehdä, oli vuosi aika hieno kuitenkin.
En sano, etteikö tuo olemassa oleva mörkö, nimeltä Covid-19, vieläkin osallistu arkeemme ja vaikeuta elämäämme Qasvulla, mutta siitäkin huolimatta jatkamme Qasvun tarinaa kasvaen ja ihmiset edellä kulkien.

 

Rakkain terveisin,
Fanni Rajamäki