Palveluvalikoimamme monipuolistuu – Henkilöstövuokrausta ja rekrytointikonsultointia

Olemme lisänneet palveluvalikoimaamme henkilöstövuokrauksen ja monimallisen rekrytointikonsultoinnin. Ydinosaamista tehostava toimintojen ulkoistaminen on koko ajan yleistyvä trendi. Työntekijöiden ja töitä tarjoavien yritysten yhdistäminen on Qasvun ydinosaamista, minkä vuoksi on luonnollista, että tarjoamme asiakkaillemme apua rekrytointitoiminnoissa ja mahdollisuuden ulkoistaa niitä.

Voit tutustua henkilöstövuokrauspalveluumme ja rekrytointikonsultaatiomalleihimme täältä.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on rekrytointipalvelu, jossa asiakkaan konsultti työllistyy rekrytointiyrityksen listoille, mutta työskentelee asiakkaan toimitiloissa niin kuin muutkin työntekijät. Prosessi, jolla sopiva konsultti löydetään, kulkee samalla tavalla kuin tavallisessa rekrytointiprosessissa.

 

Rekrytointikonsultaatio

Rekrytointikonsultaatio on palvelu, jota Qasvu Oy tarjoaa tavallisen rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi. Sen tarkoitus on tarjota asiakasyritykselle ammattitaitoista apua ja ohjeistusta rekrytoinnin toteuttamiseen. Neuvomme asiakasta, mihin asioihin kiinnittää huomiota kandidaattia rekrytoidessa.

 

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!