Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Huhtikuun henkilökuvassa on vuorossa Niklas! Kuka Nikke on, mitä hän tekee ja, mikä on hänen superpowerinsa? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta:

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?
Olen Niklas Sundholm ja toimin Qasvulla meidän myynnissä.

2. Mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä työnkuvaasi kuuluu?
Työnkuvaani tällä hetkellä kuuluu koko myyntiprosessi uusasiakashankinnasta kauppojen clousaamiseen, sekä asiakkaiden auttaminen rekrytoinneissa. Aikaisemmin olen työskennellyt muoti-alalla ja siellä ollut vastuussa mallistojen valikoinnista ja myynnistä

3. Mikä on lemppariasia omassa työssäsi?
Lempiasia työssäni tällä hetkellä on itsenäinen työskentely ja ehdottomasti asiakkaiden auttaminen sekä odotusten ylittäminen myyjänä.

4. Miten työt ovat menneet poikkeustilanteessa?
Poikkeustilanne on kyllä vaikuttanut tilanteeseen sen verran, että rekrytoinnit on yleisesti hieman hiipuneet poikkeustilanteen aikana, mutta tuonut myös positiivisia asioita kuten etätyöskentely, eri kanavien käyttö ja uusien työtapojen oppiminen!

5. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana
Poikkeustila on antanut aikaa tehdä enemmän juttuja mistä tykkäsin jo valmiiksi, eli kuntosali ja lenkkeilyä! Vinkiksi antaisin, että tee enemmän just niitä asioita mitkä tuo energiaa!

6. Oma superpower
Aivot narikkaan!