CoverGlobal Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen parveke- ja terassilasitusalan pioneeri, joka tarjoaa lasitusratkaisuja edustajayrityksille. Yritys sai alkunsa, kun Jarmo Sjöholmin kehitti maailman ensimmäisen eriasteisten kulmien yli liukuvan järjestelmän, joka on tänä päivänä patentoitu maailmanlaajuisesti. Suomalainen COVER-lasitusjärjestelmä ja teknologia ovat lyöneet läpi myös ulkomailla, sillä tuotteita toimitetaan globaalisti lähes 30:een eri maahan.

CoverGlobal on viime vuosina keskittynyt asiakkaiden keskeisimpiin arvoihin: laatu, ratkaisukeskeisyys, nopeus, tehokkuus ja luotettavuus. Jotta nämä arvot pystytään lunastamaan ja täyttämään asiakkaiden tarpeet, täytyy eri osa-alueita yrityksen sisällä pystyä kehittämään. Yksi tärkeimmistä kehitysalueista CoverGlobalille on koulutettu ja motivoitunut henkilöstö, ja tässä kohtaa me Qasvulaiset pääsemme osaksi tätä onnistumistarinaa!

”Yhteistyökumppanin valintaan vaikuttivat luotettavuus, kommunikaatioyhteys, vuorovaikutus ja asiantuntevuus sekä se, että aidosti kuunnellaan tarvetta sekä halutaan ymmärtää, minkälaista paikkaa ollaan hakemassa. Näitä tekijöitä löytyi Qasvulta.”
-Emmi Kyparissakos, CEO

Onneksemme Qasvu valikoitui hoitamaan CoverGlobalin rekrytointiprosessia. Haettava rooli CoverGlobalin tiimiin oli Product Engineer, joka tulisi työskentelemään tuotekehityksen parissa. Rekrytointiprosessissa edettiin järjestelmällisesti, ja se sisälsi Qasvun kaikki kanavat aina työpaikkailmoituksen julkaisusta verkoston läpikäymiseen ja sopivien kandidaattien kontaktoimiseen. Prosessin aikana kommunikoimme CoverGlobalille jatkuvasti haun etenemisestä ja hakijatilanteesta. Potentiaalisten hakijoiden esittelyn jälkeen CoverGlobal jatkoi valittujen hakijoiden kanssa prosessia eteenpäin, kunnes tehtävään valittiin Anssi!

”Qasvun rekrytointiprosessista jäi erityisesti mieleen kandeista annetut valintasuositukset ja niiden perustelut sekä pohdinnat ja asiantuntevuus”.
-Emmi Kyparissakos, CEO

”Nykymaailmassa saa paljon spämmiä kaikkialta, Qasvu erottui omalla rehellisyydellä, läpinäkyvyydellä ja asiantuntijuudella.”
-Anssi Koponen, Product Engineer

Anssi valittiin Product Engineeriksi CoverGlobalin tiimiin, jossa hän on päässyt tekemän töitä sekä tuotekehityksen että myynnin parissa. Työt ovat sujuneet hyvin ja Anssista on tullut tärkeä lisä CoverGlobalin porukkaan tuoden uusia ideoita sekä intoa. Toivomme, että jatkossakin pystymme avustamaan CoverGlobalin rekrytointiprosesseissa.

”Suosittelen Qasvua kumppaniksi rekrytointiprosessiin, jos haluaa ammattitaitoisen rekrytoijan hoitamaan vaikean työn omasta puolesta. Nykypäivänä on paljon tarjontaa hyvistä työntekijöistä, mutta niiden löytäminen on vaikeaa. Qasvun avulla pääsimme valkkaamaan parhaista yhden.”
-Emmi Kyparissakos, CEO

Me Qasvulla yhdistämme IT-, teknisen ja kaupallisen alan osaajat oikeisiin yrityksiin. Olemme kirjoittaneet oman blogikirjoituksen Qasvun rekrytointiprosessista, josta voit käydä lukemassa lisätietoa prosessin vaiheista sekä yrityksen että hakijan näkökulmasta.