Meillä aloitti tällä viikolla kaksi uutta Qasvulaista rekrytoinnin parissa ja onko parempaa tapaa heitä esitellä, kuin blogin muodossa! Mutta ennen esittelyä: Tervetuloa Team J&J aka Johanna ja Josefiina!

Uusilta vahvistuksilta kysyttiin molemmilta samat kysymykset, jotka avataan alla:

Ensimmäiseksi tärkein kaikista: Kuka olet?

Johanna:
”Moikka, mun nimi on Johanna ja tulin Qasvulle rekrytoijaksi. Vapaa-ajalla nautin pitkistä kävelyistä koirani Donnan kanssa, maukkaista dinnereistä, ja hyvistä keskusteluista ystävieni kanssa.”

Josefiina:
Olen Josefiina, olen alunperin kotoisin Porista, mutta olen asunut Helsingissä jo 11 vuotta. Minulla on 4-vuotias tytär.

Olen todella kunnianhimoinen, positiivinen ja sosiaalinen, rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Vapaa-ajallani nään paljon ystäviäni, vietän aikaa leikkipuistoissa, luen kirjoja ja tietysti opiskelen. ”

 

 

Kerro taustastasi?

Johanna:
Valmistuin alkuvuodesta Tallinnan teknillisestä yliopistosta kauppatieteiden kandidaatiksi.

Kuluneen kesän aikana olen työskennellyt IT-konsultointiyrityskessä jossa pääsin tutustumaan rekrytointitehtäviin. Työkokemus varmisti minulle, että tämä on ala jossa pääsen hyödyntämään vahvuuksiani.

Josefiina:
”Minulla on matkailualan koulutus, sekä monen vuoden kokemus korumyyjän työstä. Pari vuotta sitten sain ajatuksen lähteä opiskelemaan tradenomiksi, sillä halusin HR-alalle ja tässä sitä nyt ollaan; rekrytoijana Qasvulla ja valmistun ensi vuonna!

Miksi halusit mukaan Qasvuun?

Johanna:
Qasvun hakijalähtöisyys rekrytoinnissa, etenemismahdollisuudet, sekä iloinen ja rento työote herätti välittömästi kiinnostukseni. Olen onnellinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla alkavaa syksyä.”

Josefiina:
”Qasvun työpaikkailmoitus oli todella houkutteleva ja raikas. Työtehtävä ja työpaikka vaikutti juuri arvoilleni sopivalta ja parin haastattelun jälkeen vakuutuin itsekin, että sopisin sekä työporukkaan, että tähän positioon. Pidän Qasvun hakijalähtöisyydestä sekä modernisuudesta.”

Kerro pari faktaa itsestäsi?

Johanna:
1. Olen asunut 10 vuotta ulkomailla
2. Lempi vuodenaika syksy
3.Työmatkani kestää kävellen minuutin
4.Secret talent: napatanssi.”

Josefiina:
1. Olen juossut yhden maratonin, sekä 11 puolimaratonia.
2. Erikoisia harrastuksiani ovat merenneitouinti, sekä roskien kerääminen luonnosta.
3. En ole koskaan nukkunut teltassa.