Qasvu sai uuden Sales Managerin, Joonaksen! Tutustutaanpa tässä blogissa Joonakseen  vähän lisää.

Kuka sinä Joonas oikein olet?

Meitsi on Joonas ja tulin tekemää Qasvulle tulosta myynnin pariin. Oon luonteeltani todella määrätietoinen ja positiivinen, mut hiukan adhd tapaus välillä.  Vapaa-ajan käytän pääosin urheiluun ja hauskanpitoon ystävien kanssa.

Kerro taustastasi?

Montaa vuotta en ole työelämässä vielä ehtinyt olemaan. Lähdin talvella kaupan alalta IT alalle ohjelmistoyritykseen tutustumaan SaaS myynnin maailmaan. Myynnistä entistä enemmän innostuneena tartuin kesän jälkeen mahdollisuuteen tulla Qasvulle huippuporukkaan sales manageriksi.

Miksi halusit mukaan Qasvuun?

Qasvu esiteltiin mulle todella vakuuttavasti sekä arvot täsmäsivät omiini täydellisesti. Sain Qasvun porukasta rennon, tosi ystävällisen ja ammattimaisen kuvan rekryprosessin alusta lähtien, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että haluanko tänne.

Kerro pari faktaa itsestäsi?

Kolme hauskaa faktaa:  1  vihaan kylmyyttä mutta käyn silti talvisin päivittäin avannossa.   2 lapsuuden celebrity crush oli Megan Fox.     3  Tykkään soittaa töissä kylmäpuheluita, mutta mulle iskee luurikammo kun pitäisi vapaa-ajalla esimerkiksi soittamalla tilata pizzaa😂