Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Syyskuun henkilökuvassa on vuorossa Yannick Julie! Kuka Yannick on, mitä hän tekee ja, mikä on hänen superpowerinsa? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta:

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?

Nimeni on Yannick ja toimin Qasvun markkinointikoordinaattorina. Alun perin olen kotoisin Nummelasta, josta muutin Vaasaan opiskelemaan kauppakorkeaan. Vaasasta löysin tieni Helsinkiin Qasvu-tiimiin!

2. Mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Olen tuore ekonomi ja olen ennen valmistumistanikin työskennellyt vastaavissa markkinoinnin työtehtävissä kahdessa eri yrityksessä. Yritysten toimialat erosivat täysin toisistaan (kiinteistönvälitystoimisto ja verkkokauppa) ja niiden toimialat vielä enemmän Qasvusta. Ennen markkinointikokemusta tein liki 9 vuotta henkilökohtaista myyntiä Telialla. Olen hemmetin kova myyjä ja minut palkittiinkin aikoinaan Etelä-Suomen parhaana Telia-myyjänä!

Qasvulla teen markkinoinnin koordinointia ja kehittämistä sekä myyntiä. Työnkuvaani kuuluu mm. markkinointiviestintä, SEO (hakukoneoptimointi) ja markkinointiraporttien tekeminen yrityksen johdon päätöksenteon tueksi sekä Sales Agentin vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä.

3. Mikä on lemppariasia omassa työssäsi?

Heti ensimmäinen lempiasia, joka tulee mieleen, on työilmapiiri. Tiimin ote työhön on ammattimainen, mutta samalla osataan olla ottamatta turhia asioita liian vakavasti; huulta lentää ja asenne tosi suvaitseva! Saan vaikuttaa hyvin paljon työpäiviini ja tekemiini projekteihin. Lempiasia markkinoinnin työssäni on, että oma käden jälki näkyy lopputuloksessa.

4. Miten työt ovat menneet poikkeustilanteessa?

Tosi hyvin! Se, että työ tehdään melkein sataprosenttisesti etänä, on antanut vieläkin enemmän vapauksia, mikä on tehnyt hyvää luovuudelle. Toki sitä kaipaa välillä toimiston taukotilaan täynnä duunikavereita, mutta onneksi tämä poikkeustilanne tuli 2020-luvulla, jolloin kaikilla on nettivehkeet, eikä esim. 20 vuotta sitten 😀

5. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana

Olen löytänyt vanhat harrastukset uudelleen ja aikaa on jäänyt enemmän omille lempiharrastuksille. Poikkeustilanne on ”pakottanut” enemmän ulos lenkille ja kavereiden kanssa leikkimään. Rakastan laulamista ja kuluneen vuoden aikana onkin tullut harjoiteltua laulamista ja biisien sanoittamista. Mun vinkki varmaan sitten olisi aloittaa mikä vain harrastus, jos sellaista ei vielä ole. Nyt jos koskaan olisi hyvä hetki hankkia jokin lemmikki, itse hankkisin koiran!

6. Oma superpower

Haluan sanoa, että oma supervoimani on laulaminen, mutta se on varmasti syöminen.