Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Lokakuun henkilökuvassa on vuorossa Linda! Kuka Linda on, mitä hän tekee ja, mikä motivoi häntä? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta:

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?

Nimeni on Linda ja aloitin juuri Qasvulla Talent Agenttina. Minua kuvaillaan usein aurinkoiseksi ja huomaavaiseksi persoonaksi, jonka iloisuus tarttuu muillekin ja toivonkin, että tämä piirre minussa auttaa minua Qasvun verkoston kasvattamisessa.

2. Miten päädyit Qasvulle?

Törmäsin Qasvuun LinkedInissä ja innostuin heti kovasti Qasvun ihmislähtöisestä työskentelytavasta sekä avoimesta start-up työilmapiiristä.

3. Mikä on mielenkiintoisinta/haastavinta työssäsi?

Haastavinta on se, että on paljon asioita mitä en osaa vielä. Samalla tämä on kuitenkin mielestäni kaikkein mielenkiintoisinta työssäni eli se, että saan jatkuvasti oppia uutta ja kokea paljon ”ahaa” -elämyksiä!

4. Minkälainen on mielestäsi hyvä rekrytoija?

Hyvä rekrytoija on taitava ja empaattinen kuuntelija, joka on aidosti kiinnostunut kuulemaan ja ymmärtämään enemmän. Hän on ketterä ja luotettava ja hän toimii kaikissa tilanteissa mahdollisimman ihmislähtöisesti.

5. Mitkä ovat tulevaisuuden unelmiasi työhön liittyen?

Pidän kovasti siitä, että saan auttaa omalla osaamisellani sekä tietotaidollani muita. Unelmanani onkin tehdä ihmislähtöistä työtä, jossa samalla itsekin kasvan ja kehityn, kun autan muita menemään eteenpäin ja saavuttamaan unelmiansa.

6. Mitkä asiat motivoivat sinua?

Kun onnistun pääsemään tavoitteeseeni samalla kun saan muita hymyilemään ja hyvälle tuulelle – omakin päiväni muuttuu silloin paremmaksi. Myös muiden onnistumisen ilo niin työelämässä kuin vapaa-ajalla motivoivat minua.

7. Mikä on mielestäsi parasta Qasvulla?

Ihmiset – kaikkein parasta on saada työskennellä yhdessä ihanien työkavereiden kanssa ja samalla jatkuvasti tutustua uusiin inspiroiviin tyyppeihin ja kuulla heidän mielenkiintoisia ajatuksiansa sekä uratarinoita.