Monella kesälomat ovat jo takanapäin ja aletaan innolla sekä levänneenä valmistautumaan syksyn mukana tuomiin uusiin tuuliin ja haasteisiin. Joillekin uudet tuulet tarkoittavat opintojen aloittamista, jollekin uutta työpaikkaa, mutta myös monelle syksy voi tuoda uuden harrastuksen tai projektin.

Rekrytointialalla syksy on yleensä kiireistä aikaa. Useat työntekijät vaihtavat työpaikkaa kesän jälkeen ja tästä syystä syksyllä avoimia työpaikkoja tulee hakuun paljon. Syksy onkin oivallinen aika vaihtaa työpaikkaa, mikäli uudet haasteet kiinnostavat tai ovat ajankohtaisia omalla työuralla. Olethan jo käynyt kurkkaamassa Qasvun avoimet työpaikat? Löydät haussa olevat paikat täältä.

Alkusyksy voi olla monelle ”uuden alku” tai ”aloitus puhtaalta pöydältä” kun kesäloman aikana aivot ovat levänneet ja pääset virkeänä taas töiden pariin. Vaikka et vaihtaisikaan työpaikkaa, on kesän aikana varmasti tullut uusia ideoita tai kertynyt lisää energiaa nykyistä työtä kohtaan. Me Qasvulla haluamme aina innostaa hyvään meininkiin ja alta löydätkin suosituksiamme ideoista jo olemassa olevan tai miksi ei uudenkin työn ohelle:

  • Keksi itsellesi uusi projekti (esimerkiksi elämäntapamuutos tai villasukkien kutominen talvea varten).
  • Ilmoittaudu lyhytkursseille tai koulutuksiin.
  • Osallistu tapahtumiin.
  • Aseta uusi tavoite itsellesi.
  • Aloita jokin uusi harrastus (yksi qasvulaisista aloitti melomisen).
  • Uusien työvälineiden tsekkaus, jos on tarvetta.

Tässä vaiheessa vuotta on myös hyvä tehdä katsaus jo menneestä kuudesta kuukaudesta. Miten vuoden ensimmäinen puolisko on mennyt ja oletko menossa oikeaan suuntaan? Minkälaisia tavoitteita haluat asettaa itsellesi loppuvuodeksi tai pitäisikö joitakin vuositavoitteita muokata keväisten poikkeusolojen jälkeen?

Qasvun koko porukka toivottaa ihanaa alkavaa syksyä kaikille sekä tsemppiä uusille aluille, töille ja projekteille!