Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Huhtikuun henkilökuvassa on vuorossa Qasvun Talent Agent Anna Sakkonen! Kuka Anna on, mitä hän tekee ja, mikä motivoi häntä? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta:

1. Kerro hieman itsestäsi ja mitä teet Qasvulla

Olen Anna, pian valmistuva sosiaalipsykologi, koiraintoilija ja aina valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Vapaapäivinäni harrastelen mm. pitkiä metsälenkkejä koiran kanssa, mökkeilyä, villasukkien kutomista ja lumilautailua.

Qasvun Talent Agenttina etsin ja kontaktoin osaajia Qasvun jatkuvasti kasvavaan verkostoon. Avustan myös monin eri tavoin rekrytoijia rekryprosessin eri vaiheissa tarpeiden mukaan.

2. Miten päädyit Qasvulle?

Työ rekrytoinnin parissa oli kiinnostanut jo pitkään, joten tutun suositteluihin perustuen olin suoraan yhteydessä Qasvuun. Qasvun hakijalähtöisyys rekrytoinnissa, nuorekas työote, innostava työyhteisö ja ”qasvu-mahdollisuudet” herättivät kiinnostukseni välittömästi.

3. Mikä on mielenkiintoisinta ja haastavinta työssäsi?

Mielenkiintoisinta työssäni on uusien kandidaattien kohtaaminen ja työn monipuolisuus.
Haastavinta myös työn monipuolisuus, sillä aikatauluttamista riittää ja montaa projektia työstetään yhtäaikaisesti.

4. Minkälainen on mielestäsi hyvä rekrytoija?

Hyvä rekrytoija on lähestyttävä, luotettava ja aina ajan tasalla, sillä tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Erinomaiset vuorovaikutustaidot tietty välttämättömyys, kun tehdään projekteja yhteistyössä monen eri tahon kanssa.

5. Mitkä ovat tulevaisuuden unelmiasi työhön liittyen?

Tulevaisuuden unelmani on tehdä työtä, joka on vaihtelevaa ja innostavaa, ihmisten parissa toimimista timanttista työporukkaa unohtamatta 🙂

6. Mitkä asiat motivoivat sinua?

Erilaisten prosessien loppuun saattaminen ja ratkaisujen tarjoaminen sekä asiakkaalle että kandidaatille innostaa työssäni. Työn vaihtelevuus ja mahdollisuudet jatkuvaan oppimiseen motivoivat myös suuresti.

7. Mikä on mielestäsi parasta Qasvulla?

Mielestäni Qasvulla parasta on hakijalähtöinen lähestymistapa rekryprosessiin, sillä kandidaattien omat tavoitteet ja aito motivaatio huomioidaan, ja tästä hyötyy myös asiakasyritys, joka saa aidosti innostuneita ja motivoituneita tekijöitä tarpeisiinsa. Qasvulla työskentelyssä parasta on joustavuus ja tiimityö ihmisten kanssa, jotka ovat sekä erittäin ammattitaitoisia että huippuja tyyppejä. Joka päivä myös oppii uutta! 🙂