Syyskuussa tiimiin liittyi uusi qasvulainen, kun Niklas Sundholm aloitti Sales Managerina. Näin muutaman kuukauden jälkeen haastattelimme Niklasta ja pyysimme häntä kertomaan hieman itsestään sekä siitä, mitä hän Qasvulla oikein tekee.

Kerro hieman itsestäsi ja roolistasi Qasvulla.

Toimin tällä hetkellä Qasvulla Sales Managerina roolissa ja käytännössä myyn Qasvun henkilöstöresurssoinnin palvelua tuleville ja nykyisille yritysasiakkaillemme. Huolehdin asiakkuuksista alusta loppuun, uusasiakashankinnasta sopimusten tekoon ja siitä eteenpäin.

Miten päädyit Qasvulle?

Tulin Qasvulle nähtyäni avoimen työpaikkailmoituksen toimitusjohtajamme Fannin Linkedin-julkaisun kautta. Työskentelin aiemmin muotialla kahdeksan vuotta, mutta siirryin rekrytointialalle asiakashallinnan pariin, koska minua alkoi kiinnostamaan paitsi myyntityö myös yleisesti rekrytoinnin maailma. Jo aikaisempi työni muodin parissa keskittyi vahvasti myyntiin, joten siirtyminen kuluttajapuolelta yritysmyyntiin tuntui luontevalta.

Mikä on mielenkiintoisinta ja haastavinta työssäsi?

Haastavinta on mielestäni uusasiakashankinta, sillä ala on suhteellisen vahvasti kilpailtu. Tästä huolimatta se on myös minulle erityisen motivoivaa! On hienoa huomata oma kehittymisensä ja onnistumiset tuntuvat tässä erityisen hyvältä. Mielenkiintoisinta on puolestaan neuvottelut ja palaverit asiakkaiden kanssa, mutta samalla nautin myös koko myyntiprosessista.

Minkälainen on mielestäsi hyvä myyjä?

Hyvä myyjä on pähkinänkuoressa joustava ja aktiivinen. Hän pitää asiakkaista huolta ja on proaktiivisesti heihin yhteydessä. Hyvä myyjä ei koskaan luovuta! 

Millaisia ovat tulevaisuuden unelmasi työhön liittyen?

Unelmani on saada rakennettua itselle laaja asiakasverkosto ja pitää siitä huolta. Tavoitteeni on myös kasvattaa yrityksemme Qasvun myyntiä ja kehittyä työssäni yhdeksi alan parhaimmista. 

Mitkä asiat motivoivat sinua?

Hyvät keskustelut asiakkaiden kanssa ja tietenkin päivittäiset haasteet sekä supertulokset! Minua motivoi erityisesti itselle asetetut tavoitteet, joihin pyrin pääsemään päivittäin. 

Mikä on mielestäsi parasta Qasvulla? 

Koska Qasvu on pieni startup-yritys, olen päässyt tekemään myynnin lisäksi tiiviisti yhteistyötä mm. projektipäälliköiden ja toimitusjohtajamme kanssa. Se on auttanut minua ymmärtämään isossa kuvassa koko yrityksen toimintaa. On ollut myös todella motivoivaa päästä mukaan kehittämään kasvavaa yritystä monella tasolla. Myös rento ja kannustava työilmapiiri sekä joustavat työtehtävät ovat olleet tärkeässä roolissa viihtymiseen! 

Haluatko Niklaksen kollegaksi? Sales Managerin haku on nyt auki! Käy kurkkaamassa ja hae: https://www.qasvu.com/fi/job/qasvu-sales-manager-2/