Qasvu ylpeänä esittää: Rachelle ja Jenni!

 

Hetki sitten tiimimme Fanni ja Aleksandra kävivät esittelemässä Qasvua Haaga-Helian opiskelijoille. Visiitin seurauksena saimme joukkoomme kaksi uutta yritysharjoittelijaa!

 

Pyysimme heitä kertomaan vähän itsestään, taustastaan ja siitä, mitä sanottavaa heillä on Qasvusta.

 

Rachelle

 

Rachelle Buan, 23-vuotias Haaga-Helian toisen vuoden myyntityön opiskelija Vantaalta. Olen myös viimeiset neljä vuotta ollut töissä Finlaysonilla.

Olen Qasvulla yritysharjoittelussa 7 viikkoa. Fanni ja Allu tekivät minuun vaikutuksen käydessään esittelemässä Qasvua koulullamme. Halusin tehdä yritysharjoittelun pienessä yrityksessä, jotta pääsisin todella tekemään erilaisia tehtäviä ja näkemään, miten pienessä yrityksessä toimitaan. Meillä oli monta eri yritystä esittäytymässä, mutta Qasvu oli mieleenpainuvin ja samalla itselle tuntematon, joten se kiinnosti minua kaikista eniten.

 

* Tykkään matkustella ja leipoa.

* Olen 1/3 filippiiniläinen, 1/3 espanjalainen ja 1/3 amerikkalainen

* Rakastan siivoamista. Erityisesti imuroiminen on suosikkini sekä eri tavaroiden järjestely.

* Rakastan talvea ja lunta!

 

Jenni

 

Olen Jenni Haaga-Helian myynnin opiskelija ja olen suorittamassa opintojaksolle kuuluvaa 21 päivää yritysmyynnissä jaksoa. Asun Espoossa kaverini kanssa.

Opintoihimme kuuluu yritysmyyntityöjakso, minkä tiimoilta Qasvun toimitusjohtaja Fanni oli ollut yhteyksissä opettajamme kanssa. Meillä oli mahdollisuus valita monesta eri yhteistyöyrityksestä, mutta Qasvun liiketoiminta kuulosti itselleni mieluisimmalta. Halusin ehdottomasti päästä näkemään, miten uudessa start-up yrityksessä toimitaan.

 

* Tykkään uusista haasteista ja itsensä koettelemisesta. Rakastan myös kaikkea kaunista ja visuaalista.

* Opin pyöräilemään 3-vuotiaana

* Olen seikkailunhaluinen

* Rakastan uuden oppimista.