Let’s face it: työnhaku on usein tylsää ja stressaavaa. Qasvu perustettiin yhteisöksi, jossa näin ei ole.

Lyhyesti sanottuna olemme ihmislähtöinen aktiivisen rekrytoinnin ja työpaikkamarkkinoinnin tekijä. Qasvu on yhteisö, jonka jäsenten tutustumiseen ja kehitykseen näemme vaivaa. Haluamme todella ymmärtää verkostomme jäseniä ja auttaa heitä löytämään unelmiensa työpaikan ilman perinteistä työnhaun turruttamista. 

Kaikki lähtee hakijasta.

Qasvulla hakija tulee ensin. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta steppiä:

  1. Hakija kertoo meille intohimoistaan ja mielenkiinnon kohteistaistaan
  2. Esittelemme hänelle mahdollisuuksia, jotka aidosti sopivat niihin.

Yksinkertaista, eikö?

Käymme jokaisen uuden yhteisömme jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatioistaan, jotta voimme tarjota heille osuvimmat uudet mahdollisuudet oikeaan aikaan.

Tapaamme siis hakijan kanssa avoimesti kuullaksemme heitä – toisin kuin normaaleissa työhaastatteluissa. Kun tilanne ei ole stressaava tai hakija ei koe olevansa kuulusteltavana, pääsemme todella sukeltamaan pintaa syvemmälle. Jo alusta asti annamme myös räätälöityjä neuvoja ja mentorointia yhteisömme jäsenten urakehityksen kannalta. Tähän päästään vain ihmislähtöisellä halulla ymmärtää ja auttaa yhdistettynä vankkaan rekrytointiosaamiseen.

Oikeat henkilöt tekevät oikean kasvun

Hakijalähtöisyys ei ole pois yhteistyökumppaneiltamme, päinvastoin. Ainutlaatuinen kasvavien ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme sekä aktiivinen työmme heidän parissaan mahdollistaa juuri oikeiden osaajien yhdistämisen juuri oikeisiin yrityksiin ja tehtäviin. Tämä on resepti, jonka kautta unelmatyöt ja -tekijät kohtaavat ilman turhautumista tai ylimääräisiä kommervenkkejä. 

Noh, mikä Qasvu siis on? Nimikin sen jo hieman paljastaa: olemme jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kasvun kumppani.