Qasvun tiimi kasvaa jatkuvasti ja tällä kertaa tiimiimme on liittynyt kaksi huippumyyjää.

Tervetuloa Olli ja Shpetim!

Pyysimme heitä kertomaan vähän itsestään ja uusista rooleistaan Qasvulla.

OLLI

Hei, olen Olli Ronkainen, entinen Vantaalainen ja nykyinen Helsinkiläinen.

Ennen Qasvua olin ilmailualalla töissä myynnin parissa parin vuoden ajan. Viimeisen vuoden ajan toimin ryhmämyynnin parissa ja olin aktiivisesti mukana hoitamassa esimerkiksi Tokion olympialaismatkoja yrityksille.

Halusin mukaan Qasvulle sillä paikka vaikutti erittäin lupaavalta sekä ala kiinnostavalta. Alanvaihdos on jännittävää, mutta toisaalta pieni jännitys aina piristää elämää. Uudet haasteet ja itsensä kehittäminen eri ympäristössä myös varmasti kasvattaa työntekijänä ja myös ihmisenä. Qasvun ilmapiiri ja yrityskulttuuri teki myös vaikutuksen ihan alkumetreiltä asti, joten päätös ottaa paikka vastaan oli todella helppo.

Kolme hauskaa faktaa itsestäni:

-Olen asunut yhden vuoden Chicagossa, Yhdysvalloissa vaihto-oppilaana.

-Kävelen aina kaikkialle, säästä riippumatta (säävarauksella)

-Omistan ison, uuden ja hienon television, vaikka minulla ei edes näy tv-kanavat

SHPETIM

Olen Shpetim, 27 -vuotias Espoosta. Opintoni ovat loppusuoralla ja lähiaikoina minusta tulee tuore Tradenomi. Olen erittäin myyntihenkinen sekä tuloshakuinen persoona!

Olen työurallani päässyt kokeilemaan eri alojen töitä, sekä erilaisia työtehtäviä, jotka ovat auttaneet minua vahvistamaan monia osa-alueita. Viimeisimpänä löytyy usean vuoden kokemus travel retail -puolelta, mutta myyntityö on ollut aina se, joka on kiinnostanut eniten.

Olen lähes aina tehnyt töitä isoissa kansainvälisissä yhtiöissä, joissa on paljon hyvää ja paljon asioita, jotka voisivat toimia paremmin. Qasvu oli erinomainen mahdollisuus päästä tekemään töitä kasvavaan yritykseen ja päästä vaikuttamaan omalla työpanoksellaan Qasvun tulevaisuuden tarinaan, sekä olla mukana rakentamassa sitä. Kaiken lisäksi pääsee tekemään sitä, mistä itse nauttii eli myyntityötä B2B -puolella.

Kolme hauskaa faktaa itsestäni:

– Olen asunut yli 5 vuotta Saksassa.

– Olen voittanut Suomen mestaruuden jalkapallossa nuorempana.

– Taloudessani asustelee myös pitkäkarvainen chihuahua nimeltään Dami.