Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Joulukuun henkilökuvassa on vuorossa Netta, joka on ehtinyt työskennellä Qasvulla kuukauden. Netasta ja muun muassa hänen motivaattoreistaan voit lukea lisää alta.

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?
Nimeni on Netta ja aloitin juuri työskentelemään Qasvulla rekrytoijana. Aikaisemmin työskentelin rekrytointikonsulttina hiukan eri alojen parissa, jonka myötä tutuksi tuli muun muassa varastotyöntekijöiden, kunnossapitoasentajien ja tuotantotyöntekijöiden rekrytointi. Olen hurjan innoissani päästessäni kasvamaan Qasvulla!

2. Miten päädyit Qasvulle?
Qasvulle minut houkutteli toimitusjohtaja Fanni, joka kontaktoi minut LinkedInissä ja kertoi avoinna olevasta työmahdollisuudesta. Haastattelun jälkeen olin vakuuttunut siitä, että Qasvu olisi hyvä vaihtoehto tulevaksi työnantajakseni.

3. Mikä on mielenkiintoisinta ja haastavinta työssäsi?
Mielenkiintoisinta työssäni on löytää oikeita ihmisiä oikeisiin yrityksiin, onnistuneet rekrytoinnit sekä asiakkailta ja hakijoilta saatu palaute motivoivat! Haastavinta työssä on löytää tekijöitä aloilta, jossa hakijoista käydään kovaa kilpailua.

4. Minkälainen on mielestäsi hyvä rekrytoija?
Hyvä rekrytoija osaa ottaa huomioon sekä hakijan että asiakkaan toiveet ja tahtotilan. Näin pystytään varmistamaan se, että palkataan sopivat kandidaatit sellaiseen työympäristöön, jossa he viihtyvät pitkällä tähtäimellä.

5. Mitkä ovat tulevaisuuden unelmiasi työhön liittyen?
Tahdon päästä kasvattamaan ammattitaitoani mahdollisimman monipuolisesti. Joskus voisi olla hienoa päästä työskentelemään rekrytoinnin lisäksi työnantajamielikuvan rakentamiseen liittyvissä työtehtävissä.

6. Mitkä asiat motivoivat sinua?
Tavoitteiden saavuttaminen ja tuloksen tekeminen. Myös muiden ilo motivoi. Päivän parhaat kohdat liittyvät siihen, kun hakijalle pääsee ilmoittamaan, että hänet on valittu työtehtävään!

7. Mikä on mielestäsi parasta Qasvulla?
Qasvulla on hyvä työilmapiiri sekä selkeät ja hakijalähtöiset toimintaperiaatteet. Nämä ovat itselleni arjessa tärkeitä seikkoja.