Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Helmikuun henkilökuvassa on vuorossa uusi Sales Agentimme Caius Fritz! Kuka Caius on ja, mitä hän tekee? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta::

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?

Mä oon Caius, Helsingissä oon asunu useita vuosia ja Lappeenrannassa tullu lapsuus vietettyä. Oon yrittäjähenkinen, mulla on ollu kasvisravintola kun olin vasta 22-vuotias. Opiskeluaikana perustin toisen yrityksen, jonka toiminta perustuu matkasovelluksen kehittämiseen. Pidän asioiden ratkaisemisesta ja tuntuu että päässä raksuttaa aina jokin ajatus. Mun työnkuvaani kuuluu uusien ja nykyisten asiakkaiden kontaktointi. Kysyn heidän nykytilanteesta ja sitten me keskustellaan rekrytoinnin monimuotosesta maailmasta ja uusille kerron Qasvusta ne oleellisemmat ja tämän jälkeen ohjaan asiakkaan jatkokeskusteluihin meidän rekryasiantuntijoiden kanssa. Oikeastaan kysyn kuulumisia ja jos asiakas ei ole vielä Qasvusta mitään kuullut, niin toimin viestinviejänä ja kerron mitä me tehdään, minkälaisia palveluita meillä on. Järjestelen tapaamisia uusien yritysten ja meidän rekryasiantuntijoiden kanssa.

Yritykset jotka ei ole rekrytointipalveluja aikaisemmin käyttäneet kerron usein esimerkkien kautta miten haastavatkin rekryhaasteet on saatu aina ratkaistua. Kerron mitä hyötyjä rekrytoinnin ulkoistaminen tuo, mm. ajansäästö ja asiantuntijuus hyödyt. Verkostosta ollaan oltu kiinnostuneita ja Qasvun ihmislähtöiseen tapaan hoitaa rekrytointia, niin yrityksen kuin myös itse kandinaatin näkökulmasta.

2. Mikä on juuri sun lemppariasia omassa työssä?

Qasvu on edelläkävijä ihmisläheisessä tavassa tehdä rekrytointia ja musta on kiva kertoa tästä kaikille jotka ei vielä meistä tiedä ja toimia viestinviejänä. Oon myös tykänny ratkoa yritysten kanssa sitä että milloin rekryäminen on hyvä ulkoistaa ja missä tilanteessa voi olla fiksuakin mennä omin voimin. Itse en oo tykänny tuputtamisesta ja tykkään siitä että Qasvulla sitä ei tarvitse tehdä. Kerron meistä selkeästi mitä teemme ja kyllä sen huomaa tarvitseeko yritys oikeasti meitä vai ei. Tässäkin ihmislähtöinen tapa tehdä asioita loistaa.

3. Miten työt ovat menneet tässä poikkeustilanteessa

Heh, ihan hyvin ne on menny. Ei mitään probleemia, välillä ollaan toimistolla, välillä ehkä kotona ja jos tuntuu että kotona kaipaa jeesiä niin kysyy kollegaa teamsiin vähän konsultoimaan niin ei jää epäselvyydet muhimaan. Oon yrittäjäluontonen niin vaikka tulis ongelmatilanne, niin jotenki aina vaan selviän tavalla tai toisella 😀

4. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana?

Tik Tokissa joskus oon vahingossa jääny yliajalle, mut en tiää suosittelenko sitä. Kirjoja oon lukenu nyt enemmän ja se on asia jota voin aina suositella. Meditointi on toinen, pimeeseen aikaan vuodessa tosi hyvä, ku aurinko ei paista enää ulkona nii sit vaa käy sisäsen valon laittamassa päälle nii pysyy hyvinki tyytyväisenä 😀 .

5. Oma superpower

Ajattelu on mun supervoima ja oikeiden asioiden ajattelu. Oon aina ollu kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja aina mulla ei ole mielipidettä asioihin vaan tuon pöydälle eri näkökulmia joita sitten voi tunnustella. Musta se on hyvä taitoa tänä aikana, kun moni asia tuntuu olevan niin kahtiajakautunu.
Meitä on miljardeja ihmisiä niin niitä näkökulmiakin on sen takia aika monta. Näkökulmien ymmärtäminen taas auttaa kun pitää vaikka ratkasta joku ongelma, esim. Miten ratkasta ongelma jos se koskettaa useita osapuolia. Niin.. En tiiä, et onkohan mussa vähän diplomaatin vikaa..?