Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia työntekijöitä omine persoonineen ja supervoimineen! Koska jokainen Qasvulainen on tärkeä työntekijä yritykselle, me halutaan kertoa täällä blogin puolella lisää ketä Qasvun takana työskentelee. Tällä kertaa joulukuun henkilökuvassa on vuorossa Qasvun CEO Fanni!

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?
Olen Fanni ja toimin CEO:na Qasvulla.

2. Mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä työnkuvaasi kuuluu?
Olin turvallisuusalalla 5 vuotta, pari vuotta pr-alalla ja 14-vuotiaasta asti mukana rakennusalan perheyrityksessä kaiken tämän ohella.
Viimeisimmät kokemukset on hallitustyöskentelystä ja myynnin sekä myyntivalmennuksen työstä HR-alalla.
Tällä hetkellä hoidan toimistoassistentin, myynnin, myyntijohtajan, esihenkilön, kehitys- ja mitä tahansa töitä.

3. Mikä on lemppariasia omassa työssäsi?
Omassa työssä lemppariasia on kehityksen näkyminen ja toiminnan kasvaminen. Ihanaa on luoda uusia työpaikkoja Qasvulla ja Qasvun avulla. Parasta on myös luoda kasvavaa yritystä, jossa priona on ihmisläheisyys ja hyvinvointi; Qasvun omien työntekijöiden ja vuokrakonsulttien, asiakkaiden sekä myös verkoston jäsenten.

4. Miten työt ovat menneet poikkeustilanteessa?
No siis kumman hyvin on mennyt poikkeustilanteessa! Paljon uuden opettelua, arjen uudelleen rytmittämistä, uusien työntekijöiden sisäänajo etänä, henkilöstöjohtoa etänä, kaikkea oppinut ja huomannut että elämän ei tarvi pysähtyä etätyöskentelystä huolimatta! Kyllä sinne toimistolle kaipaa ja tekemään kasvotusten töitä ihanien kollegoiden kanssa, mutta kaikelle aikansa.

5. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana
Mä aloitin Reggaeton tanssin, koirien kanssa tokon sekä kotijumpan!

6. Oma superpower
Mun superpower on koiramadness. Mä voin puhua (varsinkin omista) koirista taukoamatta.