Qasvun tiimi on täynnä mitä ihanampia persoonia ja työntekijöitä, jonka takia haluamme kertoa heistä lisää täällä blogin puolella. Elokuun henkilökuvassa on vuorossa Maija Berner! Kuka Maija on, mitä hän tekee ja, mikä on hänen superpowerinsa? Ne ja muutaman muun fun factin saat tietää alta:

1. Kuka olet ja mitä teet Qasvulla?

Olen Maija ja työskentelen Qasvulla projektipäällikkönä eli rekrytoijana.

2. Mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Olen työskennellyt rekrytoinnin ja HR:n parissa noin kahden ja puolen vuoden ajan. Lisäksi olen työskennellyt opintojen ohessa myyjänä eri työnantajilla.

Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu asiakkaiden rekrytointiprosesseista vastaaminen. Vastuullani on rekrytointiprosessi kokonaisuudessaan ja huolehdin esimerkiksi työpaikkailmoituksen tekemisestä ja julkaisuista, käsittelen hakemuksia, käyn Qasvun verkostolaisten kanssa keskustelua ja teen suorahakua LinkedInissä. Lisäksi olen hakijoiden ja asiakkaan apuna ja tukena koko prosessin ajan.

3. Mikä on lemppariasia omassa työssäsi?

Parasta työssä on ihmiset! Nautin suunnattomasti siitä, että pääsen keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja kuulemaan heidän toiveistaan ja mielenkiinnonkohteistaan.

4. Miten työt ovat menneet poikkeustilanteessa?

Tämän reilun vuoden aikana on jo ehtinyt tottua etätyöskentelyyn, mutta odotan kyllä jo aikaa, jolloin pääsee taas tapaamaan työkavereita toimistolla ja käymään yhteisillä lounailla livenä! Sitä odotellessa lounastaminen ja kahvittelu Teamssin kautta ovat tärkeitä uuteen tiimiin tutustumisessa.

5. Oletko keksinyt uusia harrastuksia poikkeustilan aikana/Vinkkejä itsensä viihdyttämiseen poikkeustilan aikana

Pitkät kävelylenkit podcast korvilla tai lenkkipolulle meno musiikki pauhaten ovat omia suosikkejani! Yritän joka aamu käydä lyhyellä happihyppelyllä ennen työpäivän aloittamista, sillä huomaan sen virkistävän mieltä ja tuovan hyvän siirtymän uuteen päivään.

6. Oma superpower

Oma superpowerini on nippelitieto ja pienten yksityiskohtien muistaminen! Minulla on pettämätön päivämäärä muisti ja mieleeni jää helposti pienet yksityiskohdat, jotka muistan ikuisesti!