Qasvulle asiakassuhteiden ylläpito ja asiakaskokemus ovat tärkeitä. Yksi meidän asiakkaistamme on UKKO.fi, joka on on Suomen suurin kevytyrittäjyyspalvelu, jota käyttää jo yli 70.000 suomalaista. Itsensätyöllistäjä voi laskuttaa työstään UKKO.fi:n kautta ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. UKKO.fi tarjoaa nopean ja luotettavan kokonaispalvelun kevytyrittäjän monipuolisiin tarpeisiin.

Viime viikolla uusi toimitusjohtajamme Fanni Rajamäki, yksi Qasvun perustajista Jonas Tommila ja Qasvun nimetty UKKO.fi-tiimi kävivät UKKO.fi:n pääkonttorissa Helsingissä.  Tiimi keskusteli yritysyhteistyöstä ja sen tulevaisuudesta UKKO.fi toimitusjohtajan Aleksi Rautavuoren kanssa.

Viimeisen vuoden aikana UKKO.fi on kasvanut todella nopeasti, ja kuten jokaisella kasvuyrityksellä UKKO.fi:lla on ollut jatkuvasti useita rekrytointeja käynnissä. Qasvun ja UKKO.fi:n yhteistyö alkoi, kun Aleksi oli etsimässä kumppania UKKO.fi:n seuraavaan kasvuloikkaan. Jonas ja Aleksi istuivat alas, ja Jonas näytti kuinka Qasvu on luotettava yhteistyökumppani rekrytoinneissa ja että Qasvun avulla on löydettävissä sopivia kandidaatteja. Siitä lähtien Qasvu on helpottanut UKKO.fi:n rekrytointiprosessin hallintaa tarjoamalla ajantasaisen kokonaisnäkymän toimitusjohtajalle sekä rekrytoivalle esimiehelle.

Kysyimme Aleksilta, mitä hyötyä Qasvu tarjoaa rekrytointiprosessillaan ja miten eroamme muista. Aleksi vastasi, että Qasvun tarjoama hyöty kulminoituu luotettavuuteen ja tehokkuuteen. Qasvu taas erottuu muista olemalla energinen, nopea ja täsmällinen.

Koska kehittyminen on Qasvulle tärkeää, halusimme myös tietää, mitä voimme tehdä paremmin?

–       Laajentua IT-rekrytointeihin. Se toisi lisää Qasvun kokonaistarjoomaan.

Koska palaute on aina otettava tosissaan, ehkä siis tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan asiakkaille rekrytointeja myös IT-positioihin!

Students


Hear about our opportunities

1-min sign up. Sign up to find out about the job opportunities and recruitment events in the Nordics that match your professional interests.

Professionals


Get your own agent

By becoming a full agency member we will find you your next career step when you are ready for it. Book your 20 minute phone discussion with a Qasvu Agent so that we get to know you better