Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi tarjoaa selkeän ohjenuoran rekrytoinnin avuksi. Palveluntarjoajana Qasvu, on kehitellyt oman prosessinsa mahdollisimman hakijalähtöiseksi, josta myös työnantajana hyötyy saadessaan motivoituneita hakijoita. Rekrytointiprosessissa vaiheet ovat hyvin samankaltaisia niin rekrytoinnin kuin henkilöstövuokrauksenkin suhteen, Sourcing palvelua käytettäessä prosessi toki hieman muuttuu. Qasvulla on aikaa asiakkailleen, ja jokaisen asiakkaan rekrytoinnit hoidetaan yhtä laajalla valmistelulla. Rekrytointiprosessissa on myös huomioitu se, että Qasvulle työllistyvän henkilöstövuokrauksen kautta asiakkaalle työskentelevän työntekijän, voi palkata omaan yritykseen missä vain vaiheessa niin haluaa.

Qasvun verkosto ja rekrytointiprosessi

Unohda CV-pankit, Qasvun ainutlaatuisen haastateltujen henkilöiden verkoston ansoista, meillä on laajalti tiedossa hakijoiden motivaatio, sekä tiedämme heidän ammatillisista kiinnostuksensa kohteista. Nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostolla tarjoamme apua rekrytointiin ja mahdollistamme oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Laajan verkoston yksityiskohtaisella tuntemisella, voimme mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Rekrytointiprosessi Qasvulla

Qasvun rekrytointiprosessin ideana, on tietenkin auttaa yrityksiä löytämään heille mahdollisimman hyvin sopiva hakija. Pyrimme vauhdittamaan prosessia omalla verkostollamme, verkostoon kuuluu lukuisia kattavasti jo valmiiksi haasteltuja kandidaatteja, ja sopivan tarpeen ja tekijän kohdatessa prosessi hoituu nopeasti. Qasvun rekrytointi on erikoistunut IT-, Tech-, Ja Business-aloihin. Qasvun hinnoittelu perusteena on onnistuminen, eli velotamme vasta onnistuneesta rekrytoinnista.

Rekrytointiprosessista pyritään tekemään asiakasyrityksen näköinen, ja mukauttamista pystytään tekemään, asiakkaan niin toivoessa. Qasvu tietenkin omaa myös oman tapansa toimia, joten voimme hoitaa rekrytointiprosessia myös täysin itsenäisesti omalla tyylillämme, jos muuttamistarpeita tai tiettyjä toiveita ei ilmene.

Rekrytointiprosessin vaiheina ovat

1. Profiilin läpikäynti

Tässä vaiheessa käydään tarkasti läpi, minkälainen profiili on haussa yleensä teams-palaverina, tai puhelimitse.

2. Hakuprosessi

Hakuprosessia aletaan suorittaa heti, kun profiili on tiedossa. Lähdemme saman tien etsimään kandidaatteja tietokannastamme. Hyödynnämme myös suorakontaktointia, sekä työpaikkamarkkinointia. Hiljaiset haut ovat myös mahdollisia.

3. Potentiaalisten kandidaattien esittely

on seuraava vaihe, jossa keskusteltuamme kandidaattien kanssa, esittelemme heidät CV:n sekä lyhyen esittelytekstin kera, missä keskitymme tarkemmin kandidaatin osaamiseen, persoonaan ja kiinnostuksen kohteisiin.

4. Asiakashaastattelut

Me Qasvulla organisoimme haastattelut molempiin suuntiin, teidän aikaanne säästääksemme, valitsette vain sopivat kandidaatit haastatteluun.

5. Työsopimuksen allekirjoitus

Tässä vaiheessa, onnittelemme teitä uudesta työntekijästä!

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!