Rekrytointikonsultaatio Uusimaa

Rekrytointikonsultaatio Uusimaa – Tarvitsetko jonkun vastaamaan sisäisistä projekteista, mutta ette halua vielä rekrytoida sisäistä rekrytoijaa? Onko edessänne joukko potentiaalisia kandidaatteja juuri aukeavaan työtehtävään, mutta tarvitsette apua juuri sen sopivimman löytämiseen?

Rekrytointikonsultaatiomme tarjotaan tavallisen rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi. Sen tarkoitus on tarjota asiakasyritykselle ammattitaitoista apua ja ohjeistusta rekrytoinnin toteuttamiseen. Neuvomme asiakasta, mihin asioihin kiinnittää huomiota kandidaattia rekrytoidessa.

Miten Qasvun rekrytointikonsultaatio Uusimaa -alueella toimii käytännössä?

Tarjoamamme rekrytointikonsultaatio voidaan toteuttaa eri malleilla:

  1. Asiakkaalla on oma työntekijähaku päällä ja saatavilla on jo joukko työnhakijoita.
  • Qasvu haastattelee hakijat ja esittelee asiakkaalle sopivimmat
  1. Sourcing-palvelu
  • Qasvu sourcaa x-määrän tunteja kuukaudessa tuntiveloituksella etukäteen sovitun profiilin henkilöitä. Lue lisää sourcing-palvelustamme täältä.
  1. Rekrytointikonsultaatio:
  • Qasvulta voi vuokrata sopimuksen mukaan konsultin tekemään rekrytointeja.

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!