Profinder – Toimialatuntemus, referenssit ja nopea oppiminen

Profinder on tietopalveluyritys, jolla on Suomen laadukkainta ja kattavinta kohderyhmädataa kaiken kaltaisten yritysten myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Yrityksessä työskentelee liki 40 ammattilaista palvellen noin 1000 asiakasta. Pääset tutustumaan Profinderiin lisää täältä.

Qasvun ja Profinderin yhteistyö alkoi tarpeesta rekrytoida tietokanta-asiantuntija. ”Yhteistyökumppanin valintaan vaikuttivat toimialatuntemus, tekemisen systemaattisuus, suora, rehellinen ja nopea palaute sekä aiemmat referenssit onnistumisista. Osasta löytyi suora todiste markkinoilta ja osan opimme itse havainnoimaan prosessin (rekrytointiprosessin) kuluessa.” kertoo Profinderin toimitusjohtaja Ville Honkimäki.

Tietokanta-asiantuntijat ovat jo hyvin työllistyneitä ja Honkimäellä olikin luottava tunne prosessin aloittamisesta nähtyään Qasvun jo valmiin verkoston kattavuuden ja potentiaalin. Pyrimme Qasvulla aktiivisesti relevantteihin yhteydenottoihin asiakkaan kanssa. Rekrytointiprosessin toteutus oli alusta asti sujuvaa. Työnjako Profinderin ja Qasvun henkilökunnan välillä oli toimitusjohtaja Honkimäen mukaan ”toimiva ja mutkaton”. Sovimme ennalta palautepäivät prosessin sujuvuudesta ja mahdollisten kojausliikkeiden tekemisestä.

”Hakuprosessin aikana nopea oppimisen kyky Qasvun päässä. Eli haastattelun jälkeen rohkeat korjausliikkeet seuraavalle kierrokselle ilman ”pakkomyyntiä” jo löydettyjen profiilien osalta. Tässä säästyi kaikilta paljon aikaa ja vaivaa.”, Honkimäki sanoo. Profinder ja Qasvu pitivätkin ensimmäisten haastattelujen jälkeen päätöksen muuttaa hieman kulmaa, jolla lähestyä potentiaalisia tietokanta-asiantuntijoita. Seuraavalla kierroksella löytyikin kaksi potentiaalista kandidaattia, joista toinen palkattiin tietokanta-asiantuntijaksi.

Työt ovat sujuneet valitun kandidaatin kanssa Ville Honkimäen mukaan erittäin hyvin ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ratkaisuun perehdytyskauden jälkeen; ”Toki aina tulee rekrytoinnin jälkeisessä tosielämässä yllätyksiä vastaan, mutta niistä selvitään avoimella kommunikaatiolla. Missään vaiheessa ei maalailtu ruusutarhaa vaan keskusteltiin rehellisesti tilanne auki.”

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!