Naava – Tukea kasvuun ja laajempaa osaamista

”Avainsana on kasvu”

Naava on Jyväskylästä lähtöisin oleva suomalainen terveysteknologiayritys, joka tuo puhdasta metsäilmaa sisätiloihin. Yrityksen ratkaisut parantavat niin työhyvinvointia, työn tuottavuutta kuin luovuutta työssä. Naavan kasvun kannalta rekrytointi on keskeisessä asemassa, ja työntekijöiden etsiminen vie toki aikaa ja resursseja. Tähän tarpeeseen Naava on hakenut lisävoimaa rekrytointikumppani Qasvulta.

Vaikka monet hakijat kokevat Naavan mielenkiintoiseksi yritykseksi ja yritys onnistuu houkuttelemaan innostavan brändinsä kautta osaavia ehdokkaita, hakemusten seulonta vie aikansa ja laajempaa osaamispohjaa on hyvä välillä hakea muualta. ”Meillä on niin paljon rekrytointeja tällä hetkellä, että haluamme laajempaa osaamispohjaa Qasvun kautta kuin mitä itse pystyisimme suorahakijoista seulomaan”, Naavan toimitusjohtaja Arttu Salmenhaara kertoo.

Yhteistyötä Naavan kanssa on tehty jo pidempään ja siitä on erityisesti hyötyä hakuprosesseissa. ”Pidemmän yhteistyön kautta alamme tuntea toisiamme paremmin ja paremmin”, todetaan Naavalta. Yhteistyön alussa Qasvu ja Naava kävivät tarkasti läpi sitä, millainen yritys Naava on ja millaisia osaajia yritys hakee. Tätä kautta Qasvulla pystytään tunnistamaan ja seulomaan juuri Naavan tarpeita vastaavat hakijat.

Erityistä lisäarvoa Qasvu on pystynyt Naavalle tuottamaan hakijoiden screenaamisen ja seulomisen kautta. ”Ammattimainen seulomispalvelu auttaa, että saamme enemmän ja laadukkaampia hakijoita nopeammin”. Qasvun periaatteena on se, että esittelemme asiakkaillemme juuri ne osaajat, jotka asiakasyrityksemme haluavat tavata.

Usein voimmekin Qasvulta auttaa asiakasyrityksiämme juuri näiden tavoitteiden saavuttamisessa: enemmän ehdokkaita, laadukkaampia hakijoita sekä nopeampi prosessi. Lähestymällä ehdokkaita useamman eri kanavan, kuten työpaikkailmoituksen, oman verkostomme sekä sourcingin kautta, löydämme kaikista osaavimmat henkilöt tehokkaasti. Useimmiten pystymme esittelemään potentiaalisimmat kandidaatit jo kahden ensimmäisen hakuviikon aikana.

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!