IT rekrytointi Espoo

IT rekrytointi Espoo – tarjoamme apua eräässä yrityksen tärkeimmässä toiminnossa; rekrytoinnissa eli työntekijähaussa. Rekrytoinnissa palveluntarjoaja etsii asiakasyritykselleen työntekijän asiakkaan määrittämien kriteerien perusteella. Rekrytointipalvelu tapahtuu käyttäen useaa kanavaa, kuten

  • Työpaikkailmoitukset
  • Avoimien paikkojen markkinointi mm. sosiaalisessa mediassa
  • Suorakontaktointi eli Sourcing.

Kun sopivat kandidaatit löytyvät, heidän kanssaan käydään keskustelua, jonka jälkeen sopivimmat esitellään asiakasyrityksille. Nykyään työntekijämarkkinat ovat aikaa vieviä ja haastavia, sillä kaikki kilpailevat samoista osaajista. Rekrytointipalvelu sopii yritykselle, mikäli yrityksellä ei ole sopivien henkilöiden hakemiseen

  • resursseja
  • aikaa
  • osaamista
  • jaksamista

IT rekrytointi Espoo Qasvulla

IT rekrytointi on haastavaa. Haasteet koskevat pääasiassa kokeneempien ja senioritason osaajien rekrytointia; vaadittavaa osaamista sopivalla kokemuksella on haastavaa houkutella yritykseen töihin pelkän työpaikkailmoituksen avulla. IT-osaajien kysyntä yrityksissä on suurta.

Qasvun IT rekrytointi Espoo -alueella on joustava palvelu, joka voidaan tarjota peruspalveluna tai sitten räätälöitynä kokonaisuutena. Vaativimpiin IT rekrytointeihin olemme tarjonneet apua sourcing-palvelullamme. Sourcing-palvelu on suorakontaktointia LinkedInin kautta. Lisää sourcing-palvelusta voit lukea täältä.

Rekrytointipalvelumme tarkoitus on yhdistää työ ja osaaminen eli yritykset ja työntekijät keskenään. Yhdistämme it-alan osaajat ja yritykset. Meillä on kattava verkosto nuoria ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Vaikka Qasvun rekrytointipalvelu koostuu monesta eri osa-alueesta, tärkein osa-alue Qasvulla on aito välittäminen asiakkaasta ja työnhakijasta. Haluamme olla johtava kasvun kumppani yrityksille ja työnekijöille. Qasvulle tärkeä mittari asiakastyytyväisyyden lisäksi on hakijoiden tyytyväisyys hakuprosessiin niin Qasvun, kuin asiakkaan päässä. Toinen tärkeä osa-alue on, että panostamme jokaiseen hakuun. Käytämme aikaa hakuun ja siitä näyttönä onkin meidän korkea fillrate.

Julkaisemme työpaikkailmoituksia kotisivuillamme ja sen lisäksi työnhakusivustoilla. Avoimia paikkoja markkinoidaan sosiaalisessa mediassa mm. Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Teemme myös suorakontaktointia tavoittelemalla henkilökohtaisesti potentiaalisia kandidaatteja.

Työnhakija:

IT-alan työnhakija – aloita työnhaku varaamalla puhelu kanssamme. Olit sitten juuri nyt etsimässä uusia mahdollisuuksia tai haluat vain kuulla vaihtoehdoista – aina on oikea aika keskustelulle! Puhelu on 100% luottamuksellinen ja keskittyy taustaasi, mielenkiinnon kohteisiisi ja unelmatyöhösi. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivista työmahdollisuuksista puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit varata puhelut täältä.

Avoimia työpaikkoja pääset tarkastelemaan täältä.

Yritys:

Tarvitsetko apua IT rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.