Henkilöstövuokraus Vantaa

Henkilöstövuokraus Vantaa – henkilöstön vuokraus on rekrytointipalvelu, jossa asiakkaan konsultti työllistyy rekrytointiyrityksen listoille, mutta työskentelee asiakkaan toimitiloissa niin kuin muutkin työntekijät. Prosessi, jolla sopiva konsultti löydetään, kulkee samalla tavalla kuin tavallisessa rekrytointiprosessissa.

Henkilöstövuokraus Vantaa – Qasvu Oy:n prosessi?

Qasvun henkilöstövuokraus -prosessi kulkee samanlailla, kuin rekrytointiprosessissa:

1. Käydään asiakkaan kanssa haettavan henkilön profiili tarkasti läpi

Keskustelemme rekrytoivan asiakkaan kanssa. Kartoitamme, mitä työtehtävään kuuluu ja, mitä työntekijältä odotetaan.

2. Suoritetaan hakuprosessi:

Käymme Qasvun verkoston tietokantaa läpi, jossa jäsenet ovat jo valmiiksi haastateltuja. Julkaisemme työpaikkailmoituksia kotisivuillamme ja sen lisäksi työnhakusivustoilla kuten oikotiellä. Avoimia paikkoja markkinoidaan sosiaalisessa mediassa mm. Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Teemme myös suorakontaktointia (sourcing-palvelu) tavoittelemalla henkilökohtaisesti potentiaalisia kandidaatteja.

3. Keskustellaan profiiliin sopivien henkilöiden kanssa

Kriteereihin sopivat kandidaatit haastatellaan erikseen henkilökohtaisesti. Maailmantilanteesta johtuen, kohtaamme heidät puhelimitse sekä videohaastatteluin.

4. Asiakkaalle esitellään 1-3 parasta kandidaattia

Haastatteluiden jälkeen kandidaatit esitellään asiakkaalle ja järjestetään hakijan ja asiakkaan kohtaaminen.

5. Asiakas pääsee haastattelemaan kandidaatit ja tekemään valinnan

Rekrytointiammattilaisemme on mukana sekä hakijan, että asiakkaan tukena koko rekrytointiprosessin ajan.

Miksi henkilöstövuokrausta kannattaa hyödyntää?

Konsultti työllistyy Qasvun listoille, mutta työskentelee asiakkaan toimitiloissa ihan samanlailla kuin asiakkaan muut työntekijät. Sopiva työntekijä siis työllistyy Qasvul Oy:lle, mutta toimittaa työtehtäviään asiakasyritykselle.

Asiakkaan ja työntekijän välille ei synny sopimusta. Työn hinta on tuntiperusteinen ja veloitetaan vain toteutuneista työtunneista. Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnin ulkoistaminen vapauttaa yrityksen käsiä yrityksen ydinosaamiseen ja pienentää tämän taloudellista riskiä. Henkilöstövuokrauspalvelun irtisanomisaika on yksi kuukausi ja Qasvu Oy hoitaa rekrytoinnin ja uuden työntekijän palkkauksen. Konsultti on kuitenkin mahdollista rekrytoida asiakkaan omille listoille ihan missä tahansa vaiheessa henkilöstövuokrausta.

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!