Headhunting (Suorahaku)

Headhunting (myös suorahaku) on rekrytointipalvelu, jolla tavoitellaan passiivisia työnhakijoita ja hakijoita vaativaan tehtävään, johon ei työntekijämarkkinoilla ole tarjolla osaajia. Se on myös yksi hiljaisessa haussa käytettävistä rekrytointikeinoista. Lisää hiljaisesta hausta täältä.

Headhunting Qasvulla

Rekrytointipalvelumme tarkoitus on yhdistää työ ja osaaminen eli yritykset ja työntekijät keskenään. Yhdistämme it-, teknisen ja kaupallisen alan osaajat ja yritykset. Meillä on kattava verkosto nuoria ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Qasvun Headhunting sopii vaativien positioiden kuten johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden hakuun. Ideana on kohdentaa haku tarkasti tietylle kohderyhmälle tai vielä tarkemmin tietylle henkilölle hyödyntäen Qasvun valmiiksi kontaktoimaa kandidaattikantaa ja hakukoneoptimointia.

Headhuntingin prosessi

Tarjoamme Headhuntingia yksittäisenä palveluna, osana tavallista rekrytointiprosessia tai hilaisen haun keinona. Sopivien kandidaattien löydyttyä prosessi etenee samalla tavalla kuin tavallinen rekrytointiprosessi. Yleisen selostuksen rekrytointipalvelustamme löydät täältä.

Suorahaku alkaa keskustelulla rekrytoivan asiakkaan kanssa. Kartoitamme, mitä työtehtävään kuuluu ja, mitä työntekijältä odotetaan.

Kun työnkuva sekä vaatimukset ovat selvät, kandidaatit etsitään etenemällä prosessissa sopimuksen mukaan; sopivaa kandidaattia etsitään Qasvun verkostosta ja/tai avoimesta paikasta tehdään anonyymi ilmoitus erikseen sovituissa kanavissa (esim. some). Kriteereihin sopivat kandidaatit haastatellaan erikseen henkilökohtaisesti. Maailmantilanteesta johtuen, kohtaamme heidät puhelimitse sekä videohaastatteluin.

Haastatteluiden jälkeen kandidaatit esitellään asiakkaalle ja järjestetään hakijan ja asiakkaan kohtaaminen. Rekrytointiammattilaisemme on mukana sekä hakijan, että asiakkaan tukena koko rekrytointiprosessin ajan.

Jos kyseessä on henkilöstövuokraus, Qasvu Oy vastaa työsopimuksesta ja työnantajavelvoitteista.

 

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvu Oy:n rekrytointipalveluista?

Ota yhteyttä ja autamme löytämään teille juuri sen oikean työntekijän.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!