Biit – Sourcing auttaa tavoittamaan oikeat osaajat

Biit on näkemyksellinen IT-konsulttitalo, joka tekee kehittämis- ja implementointiprojekteja asiakkaille Salesforce-alustalla. Voit tutustua yritykeen lisää täältä.

Qasvu tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja. Tarkoituksena on ensin selvittää, missä Qasvu voi olla avuksi ja lopullinen tavoite on saattaa yritykset ja oikeat osaajat yhteen. Biit Oy käyttää Qasvun sourcin-palvelua. Sourcing-palvelu on kustannustehokas rekrytointipalvelu, jolla tavoitellaan hakijoita vaativaan tehtävään, johon ei työntekijämarkkinoilla ole tarjolla osaajia. Qasvun sourcing-palvelu sopii vaativien positioiden kuten johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden hakuun. Ideana on kohdentaa haku tietylle kohderyhmälle hyödyntäen Qasvun valmiiksi kontaktoimaa kandidaattikantaa ja erityisesti LinkedIniä.

Biitin päässä rekrytointiprosesseista vastaa yrityksen Head of People and Culture Nea Rautiainen. Rautiainen kertoi Biitille rekrytointikumppanin valinnassa tärkeimpien kriteerien olevan prosessin sujuvuus sekä yhteistyön selkeys. Biitillä on ome pieni rektytointitiimi ja heidän rektytointitarpeensa ovat haastavia. Tässä myös kumppanin osaaminen tietystä alasta ja toimialan ymmärtäminen ovat iso etu.

”Qasvun kanssa tekeminen on aina ollut yksinkertaista ja suoraviivaista – mikä helpottaa meillä kiireisen arjen keskellä, kun tuloksia pitää saada nopeasti.” Rautiainen kommentoi yhteistyötä. ”Qasvu on onnistunut löytämään meille sopivia rekryliidejä jopa sellaisiin rooleihin, jotka ovat aluksi tuntuneet todella haastavilta. Qasvun rekrytoija on siis onnistunut löytämään näitä kuuluisia “yksisarvisia”!”

Työt ovat sujuneet Rautiaisen mukaan uusien työntekijöiden kanssa erinomaisesti. Qasvun sourcing-palvelun avulla Biit on tehnyt useita onnistuneita rekrytointeja niin seniori- kuin juniorirooleihin:
”Qasvu tuntee erityisen hyvin IT-alan haasteet ja osaa käyttää laajasti eri verkostoja sopivien osaajien löytämiseksi.”

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!