Into Kustannus Oy – Luottamus ja rekrytointiprosessin sujuvuus

Into Kustannus Oy on kotimainen kustantamo, joka on vuodesta 2007 lähtien toteuttanut visiotaan rohkeasta ja vastuullisesta julkaisutoiminnasta. Into on kuin lämminhenkinen perhe, jossa työskentelee kunnianhimoisia ja kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaista. Into työllistää myös monia kustannustoimittajia, kääntäjiä, graafikoita ja taittajia.

Saimme onneksemme asiakkaaksemme juuri Into Kustannuksen. Heidän kanssaan saimme vietyä Inton rekrytointiprosessin kunnialla alusta maaliin. Onnistuneen kokemuksen vuoksi halusimme jutella Into Kustannuksen kanssa lisää. Yrityksen e- ja äänikirjakustantaja sekä markkinoinnin ja myynnin esihenkilö Camilla Gabrielsson suostui kommentoimaan yhteistyötämme.

Rekrytointia varten yhteistyökumppanin etsimisessä Intolla painotetaan sitä, että rekrytointiyrityksen kanssa nähdään silmästä silmään. Rekrytointia ulkoistaessa on yhteistyökumppanien välillä oltava luottamus.

”…ammattitaitoiset Iina ja Kukka ymmärsivät oitis yrityksemme rekrytointitarpeet. Qasvulaiset ymmärsivät heti lyhyen esityksen jälkeen, millainen huipputyyppi tiimiimme mahtuisi. Heti ensitapaamisesta syntyi luottamuksellinen tunne siitä, että tarpeemme kuullaan ja ymmärretään – tämä tunne välittyi oitis meille tarjotuista rekrytointiehdokkaista.”

Gabrielsson kokee sujuvuuden tärkeäksi rekrytointiprosessille. Hänen mukaansa rekrytointiprosessin sujuvuudessa korostui positiivinen ja ratkaisukeskeinen tunnelma. ”Ensitapaamisemme jälkeen ei ollut epäilystäkään siitä, ettemmekö löytäisi huipputyyppiä Inton tiimiin! Rekrytointiprosessin sujuvuus kokonaisuutena jäi mieleen. Aikataulut pitivät ja kysymyksiin tuli todella nopeasti vastauksia. Etenemisrytmi sopi täydellisesti heidän tahtiinsa!” Gabrielsson kommentoi.

No, mutta, miten sitten työt ovat sujuneet valitun kandidaatin kanssa?
”Työt ovat sujuneet erinomaisen hyvin. Qasvulaiset onnistuivat löytämään puuttuvan linkin tiimiimme, joka on nyt toimivampi kuin koskaan uuden rekrytoinnin jäljiltä.”

Voisitko suositella Qasvua muillekin yrityksille hoitamaan rekrytointiprosesseja?
”Ehdottomasti!”

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!