Gesund Partners – Inspiroiva yhteistyö ja täytetyt lupaukset

Haluamme Qasvulla olla luotettava kasvun kumppani. Rekrytointiammattilaisemme ovat asiantuntevia ja toimintamme on läpinäkyvää. Yksi palvelujemme tarkoituksista on löytää paras lähestymistapa caseen kuin caseen. Kaikki edellä mainittu edellyttää, että täytämme lupauksemme. Lupausten täyttäminen taas edellyttää, ettemme myy asioita, joita emme voi täyttää. Koemmekin realistisena pysymisen tärkeäksi suhteen kaikkien osapuolien etujen kannalta.

Lupausten täyttämisen lisäksi, arvostamme yhteistyötä inspiroivien kumppanien kanssa. Qasvu sai kunnian auttaa Gesund Partnersia rekrytoinnissa.

Tällä kertaa etsinnässä oli liikkeenjohdon konsultti. Gesund Partnersin toimitusjohtaja Paavo Perttula kuvailee rekrytointiprosessia seuraavasti:
”Prosessi sujui kannaltamme täysin kuten luvattiin ja se kuormitti meitä hämmentävän vähän. Ensimmäinen versio hakuilmoituksesta tuli käyttöön lähes sellaisenaan. Meitä pidettiin ajan tasalla, sovitut asiat sujuivat loistavasti.

Qasvun ja Gesund Partnersin yhteistyö sai lopulta aikaan työsopimuksen mahdollisuuksia tarjoavan yrityksen ja osaavan ammattilaisen välille:
”Meille ehdotetut kandidaatit olivat todella hyvin valittu. Saimme järjellisen määrän nimiä – ja mikä parasta – mukana oli sellaisia kandeja, jotka eivät itselle olisi tullut edes mieleen, positiivisessa mielessä!”

Yhteistyön toimivuuteen vaikuttivat paitsi Qasvulaisten asiantuntevuus myös aito kiinnostus asiakasyrityksen toimintaan. Toimitusjohtaja Paavo Perttula kertoi arvostavansa kanssaan asioivan Kukka Roineen (Qasvun Sales Managerin) tavasta ottaa Gesund Partnersin toiminnasta selvää ja sitä, kuinka Kukka ”sai hyvin kiinni juonesta”. Kokemus yhteistyöstä on ollut qasvulaisille samanlainen, sillä Kukka Roine ja Sr. Recruiter Iina Repo kommentoivat yhteystyön olleen sujuvaa:

”Kandidaateille välittyi Gesund Partnersista todella hyvä kuva ja he antoivat yrityksen toiminnasta hyvää palautetta. On mielekästä tehdä yhteistyötä toimijoiden kanssa, jotka tekevät tärkeää ja merkityksellistä työtä, joka inspiroi meitä muita.”

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!