Asiakascase CoverGlobal Oy – Ammattitaito ja yhteisymmärrys

CoverGlobal Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen parveke- ja terassilasitusalan pioneeri, joka tarjoaa lasitusratkaisuja edustajayrityksille. Yhtiö sai alkunsa, kun Jarmo Sjöholmin kehitti maailman ensimmäisen eriasteisten kulmien yli liukuvan järjestelmän, joka on tänä päivänä patentoitu maailmanlaajuisesti. Suomalainen COVER-lasitusjärjestelmä ja teknologia ovat lyöneet läpi myös ulkomailla, sillä tuotteita toimitetaan globaalisti lähes yli 20:een eri maahan.

CoverGlobal on viime vuosina keskittynyt asiakkaiden keskeisimpiin arvoihin: laatu, ratkaisukeskeisyys, nopeus, tehokkuus ja luotettavuus. Jotta nämä arvot pystytään lunastamaan ja täyttämään asiakkaiden tarpeet, täytyy eri osa-alueita yrityksen sisällä pystyä kehittämään. Yksi tärkeimmistä kehitysalueista CoverGlobalille on koulutettu ja motivoitunut henkilöstö, ja tässä kohtaa me Qasvulaiset pääsemme osaksi tätä onnistumistarinaa!

”Yhteistyökumppanin valintaan vaikuttivat luotettavuus, kommunikaatioyhteys, vuorovaikutus, asiantuntevuus, aidosti kuunnellaan tarvetta sekä halutaan ymmärtää, minkälaista paikkaa ollaan hakemassa. Näitä tekijöitä löytyi Qasvulta.” -Emmi Kyparissakos, CEO

Onneksemme Qasvu valikoitui hoitamaan CoverGlobalin rekrytointiprosessia. Haettava rooli CoverGlobalin tiimiin oli Sales Administrator, joka tulisi työskentelemään läheisesti myynnin parissa. Rekrytointiprosessissa edettiin järjestelmällisesti sisältäen Qasvun normaalit vaiheet. Prosessin aikana kommunikoimme CoverGlobalille jatkuvasti sen etenemisestä ja hakijatilanteesta. Potentiaalisten hakijoiden esittelyn jälkeen CoverGlobal jatkoi valittujen hakijoiden kanssa prosessia eteenpäin, kunnes tehtävään valittiin Jasmin!

”Qasvun rekrytointiprosessista jäi erityisesti mieleen kandeista annetut valintasuositukset ja perustelut niille sekä pohdinnat ja asiantuntevuus”. -Emmi Kyparissakos, CEO.

“Minuun oltiin oltu useampaan otteeseen yhteydessä eri rekrytointifirmojen toimesta, mutta pestit eivät olleet sopivia, eikä kiinnostukseni ollut herännyt näihin työtarjouksiin. Qasvu otti minuun yhteyttä viime joulukuussa. Vastasin rekrytoijalle, että voin kuunnella lisää kyseisestä paikasta, vaikka olinkin hieman epäileväinen. Qasvun rekrytoija oli erittäin ystävällinen ja sai työtehtävän kuulostamaan mielenkiintoiselta, ja minut innostumaan kyseisestä positiosta.

Jouduin muutamaan otteeseen perumaan haastattelut CoverGlobalilla ja ajattelin jo, että ei enää edes kannata yrittää. Mutta rekrytoija oli hyvin ymmärtäväinen ja lopulta saatiin haastattelu COVER:illa tehtyä ja loppu onkin historiaa. Olen työllistynyt erilaisten rekrytointifirmojen kautta, mutta ehdottomasti mieleen on jäänyt Qasvun asiakaspalveluhenkisyys, rentous ja ammattitaito.” – Jasmin, Sales Administrator

Jasmin valittiin Sales Administratoriksi CoverGlobalin myyntitiimiin, jossa Jasmin on päässyt tekemän töitä myynnissä, sekä myynnin tuen ja prosessien parissa. Työt ovat sujuneet hyvin ja Jasminista on tullut tärkeä lisä CoverGlobalin porukkaan tuoden uusia ideoita sekä intoa ja naurua. Toivomme, että jatkossakin pystymme avustamaan CoverGlobalin rekrytointiprosesseissa.

”Suosittelen Qasvua kumppaniksi rekrytointiprosessiin, jos haluaa ammattitaitoisen rekrytoijan hoitamaan vaikean työn omasta puolesta. Nykypäivänä on paljon tarjontaa hyvistä työntekijöistä, mutta niiden löytäminen on vaikeaa. Qasvun avulla pääsimme valkkaamaan parhaista yhden.” -Emmi Kyparissakos, CEO

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!