Asiakascase CoverGlobal Oy – Ammattitaito ja yhteisymmärrys

CoverGlobal Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen parveke- ja terassilasitusalan pioneeri, joka tarjoaa lasitusratkaisuja edustajayrityksille. Yhtiö sai alkunsa, kun Jarmo Sjöholmin kehitti maailman ensimmäisen eriasteisten kulmien yli liukuvan järjestelmän, joka on tänä päivänä patentoitu maailmanlaajuisesti. Suomalainen COVER-lasitusjärjestelmä ja teknologia ovat lyöneet läpi myös ulkomailla, sillä tuotteita toimitetaan globaalisti lähes 30:een eri maahan.

CoverGlobal on viime vuosina keskittynyt asiakkaiden keskeisimpiin arvoihin: laatu, ratkaisukeskeisyys, nopeus, tehokkuus ja luotettavuus. Jotta nämä arvot pystytään lunastamaan ja täyttämään asiakkaiden tarpeet, täytyy eri osa-alueita yrityksen sisällä pystyä kehittämään. Yksi tärkeimmistä kehitysalueista CoverGlobalille on koulutettu ja motivoitunut henkilöstö, ja tässä kohtaa me Qasvulaiset pääsemme osaksi tätä onnistumistarinaa!
”Yhteistyökumppanin valintaan vaikuttivat luotettavuus, kommunikaatioyhteys, vuorovaikutus, asiantuntevuus, aidosti kuunnellaan tarvetta sekä halutaan ymmärtää, minkälaista paikkaa ollaan hakemassa. Näitä tekijöitä löytyi Qasvulta.” -Emmi Kyparissakos, CEO

Onneksemme Qasvu valikoitui hoitamaan CoverGlobalin rekrytointiprosessia. Haettava rooli CoverGlobalin tiimiin oli Product Engineer, joka tulisi työskentelemään tuotekehityksen parissa. Rekrytointiprosessissa edettiin järjestelmällisesti sisältäen Qasvun normaalit vaiheet. Prosessin aikana kommunikoimme CoverGlobalille jatkuvasti sen etenemisestä ja hakijatilanteesta. Potentiaalisten hakijoiden esittelyn jälkeen CoverGlobal jatkoi valittujen hakijoiden kanssa prosessia eteenpäin, kunnes tehtävään valittiin Anssi!

”Qasvun rekrytointiprosessista jäi erityisesti mieleen kandeista annetut valintasuositukset ja perustelut niille sekä pohdinnat ja asiantuntevuus”. -Emmi Kyparissakos, CEO.

”Nykymaailmassa saa paljon spämmiä kaikkialla, Qasvu erottui omalla rehellisyydellä, läpinäkyvyydellä ja asiantuntijuudella.” -Anssi Koponen, Product Engineer.

Anssi valittiin Product Engineeriksi CoverGlobalin tiimiin, jossa Anssi on päässyt tekemän töitä sekä tuotekehityksen että myynnin tuen parissa. Työt ovat sujuneet hyvin ja Anssista on tullut tärkeä lisä CoverGlobalin porukkaan tuoden uusia ideoita sekä intoa. Toivomme, että jatkossakin pystymme avustamaan CoverGlobalin rekrytointiprosesseissa.

”Suosittelen Qasvua kumppaniksi rekrytointiprosessiin, jos haluaa ammattitaitoisen rekrytoijan hoitamaan vaikean työn omasta puolesta. Nykypäivänä on paljon tarjontaa hyvistä työntekijöistä, mutta niiden löytäminen on vaikeaa. Qasvun avulla pääsimme valkkaamaan parhaista yhden.” -Emmi Kyparissakos, CEO

Yritys:

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai haluat kuulla lisää Qasvun rekrytointipalveluista?

Varaa sopiva aika asiantuntijoidemme kanssa ja keskustelemme kanssasi rekrytointitarpeistanne. Ainutlaatuinen nuorten ja kokeneiden ammattilaisten verkostomme mahdollistaa oikeiden osaajien yhdistämisen juuri teidän tarpeisiinne. Tunnemme jäsenemme henkilökohtaisesti; käymme jokaisen yhteisömme uuden jäsenen kanssa puolen tunnin keskustelun heidän ammatillisista kiinnostuksen kohteistaan ja motivaatiostaan. Laajan verkostomme yksityiskohtainen tuntemus mahdollistaa soveltuvimpien ammattilaisten löytämisen teidän tarkoitukseenne.

Nähdään verkkotapaamisessa!

Tutustu lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme, kuten rekrytointiprosessin kulusta, täältä.

Pääset tutustumaan Qasvuun ja Qasvu-tiimiimme täältä!