Kotisivut

Aloitus: Mahdollisimman pian 

Työaika: Kokoaikainen 

Työn kesto: Vakituinen 

Toimipiste: Espoo tai etätyö

Palkkamalli: Peruspalkka + provisiot

Hae tästä

Qasvu Contact

B2B-myyntineuvottelija Finagolle 

Etsimme asiakkaallemme Finagolle ruotsin kielen taitoista B2B-myyntineuvottelijaa inbound-myyntiin. Voit olla joko kokeneempi myynnin ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva myynninosaaja. Jos viihdyt asiakkaiden parissa ja haluat työskennellä taloushallinnon ohjelmistojen parissa, lue lisätiedot alta ja hae tehtävään jo tänään! 

Miksi töihin Finagolle?  

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoillaFinagon tavoitteena on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvun kantava voima, minkä vuoksi yrityksessä panostetaan henkilöstön hyvinvointiin. Finagolla on rakennettu työympäristö, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.Työntekijälle Finago tarjoaa esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Yrityksessä järjestetään myös useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

B2B-myyntineuvottelija:  

Vastaat tehtävässäsi Procountor-ohjelmistojen aktiivisesta myyntityöstä yritysasiakkaille. Työpäiväsi koostuu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisesta sekä tarjousten ja sopimusten laatimisesta. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan tarjouksen teosta ja tarvekartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Työ tapahtuu ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, mutta sisältää mahdollisuuden myös asiakaskäynteihin. Kuulut seitsemän hengen Yritysmyynnin tiimiin ja teet yhteistyötä myös yrityksen muiden myyntitiimien ja asiantuntijoiden kanssa.   

Menestyksen avaimet 

Etsimme tehtävään myynnin ja asiakkaiden parissa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tuloksentekijää. Voit olla kokeneempi myynnin ammattilainen tai vasta myyntiurasi alussa. Arvostamme kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä sekä vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Tässä tehtävässä tarvitset sujuvaa sekä suomen että ruotsin kielen taitoa. Englannin kielen taito sekä taloushallinnon tuntemus nähdään etuna tehtävään. Finagon toimisto sijaitsee Espoossa, mutta työtä on perehdytyksen jälkeen mahdollista tehdä etänä riippumatta asuinpaikastasi.Ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja myyntihenkisyyttä. 

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme B2B-myyntineuvottelija:

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnistä ja/tai vaativista asiakaspalvelutehtävistä
  • Työskentelytapasi on tehokas, suunnitelmallinen ja aktiivinen
  • Viestit sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi sekä kykenet käyttämään myös englantia
  • Haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.