Kotisivut

Aloitus: Mahdollisimman pian   

Työaika: Kokoaikainen   

Työn kesto: Vakituinen  

Toimipiste: Espoo, Tampere tai etätyö  

Palkkamalli: Kiinteä kuukausipalkka

Hae tästä

Qasvu Contact

Tuloshakuinen B2B-myyntineuvottelija Finagolle   

    

Etsimme asiakkaallemme Accountor Finagolle myynnistä innostuvaa B2B-myyntineuvottelijaa osaksi yrityksen outbound-myyntitiimiä. Tässä tehtävässä menestyt kehittymishaluisella asenteella ja aktiivisella työskentelyotteella. Jos haluat työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!  

   

Miksi töihin Finagolle?   

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoratkaisuja tuottavan Accountor konsernin ohjelmistoliiketoimintaa. Accountor Finagolla työskentelee noin 240 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Accountor Finagon ohjelmistotuotteita käytetään yli 2.500 tilitoimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 120.000 yrityksen kirjanpito. Yritys toimii sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjänä, ja määrittelee niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin uusia työtapoja.  

Finagolla pääset työskentelemään motivoituneista ja hauskoista tyypeistä koostuvassa työyhteisössä. Yrityksessä on rakennettu työympäristö, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Finago tarjoaa esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Myös etätyöskentely onnistuu Finagolla vaivattomasti ja yhteistyötä sekä viihtyvyyttä pidetään yllä välimatkoista huolimatta!

B2B-myyntineuvottelijana pääset hyötymään etätyömahdollisuudesta ja joustavista työajoista. Perehdytys tehtävään tapahtuu Finagon Espoon tai Tampereen toimistolla, mutta voit työskennellä toimistojen lisäksi kotitoimistolla ympäri Suomen. Tehtävässä on myös liukuva työaika.  

   

B2B-myyntineuvottelija:   

Päivittäisiin työtehtäviisi sisältyy erilaisia B2B-myyntitehtäviä. Tärkein työvälineesi on puhelin sekä erilaiset sähköiset viestintä- ja työvälineet. Hoidat puhelinbuukkausta mm. erilaisiin asiakastilaisuuksiin tai myyjien kalenteriin ja soitat itse varsinaisia myyntipuheluja. Myyntiprosessiin kuuluu tehtäviä aina tarvekartoituksesta tarjouksen laatimiseen ja sopimuksen tekemiseen asti. Soittotehtävät voivat muuttua tilanteen ja tarpeen mukaan. Työssäsi olet osa Yritysmyynti-tiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden myyntitiimien kanssa. Finago tarjoaa tehtävään kiinteän kuukausipalkan. Työtehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja tukea kehittymiselle myös jatkossa.   

   

Kuka sinä olet?   

Tehtävässä menestyy suunnitelmallinen ja aktiivinen tuloksentekijä, joka viihtyy puhelimen ääressä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta (B2B)-puhelinmyyntityöstä ja/tai vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävässä arvostetaan myös taloushallinnon tuntemusta sekä englannin ja ruotsin kielen taitoa. Ennen kaikkea tehtävässä edellytetään motivoitunutta ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja aktiivista myyntihenkeä.    

   

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme B2B-myyntineuvottelija:    

  • Olet aktiivinen tuloksentekijä ja sinulla on motivaatiota oppia uutta 
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisestä myyntityöstä ja/tai vaativasta asiakaspalvelusta  
  • Puhut sujuvaa suomea, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi  
  • Et pelkää tarttua luuriin ja työskentelet mielelläsi tiimissä  

   

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.