Company website

Start: According to agreement

Working hours: Fulltime

Employment type: Permanent

Location: Espoo

Salary: According to agreement

Apply here

Qasvu Contact

Useampi Sr. Software Developer  Datiumille

Etsimme useampaa kokenutta ohjelmistokehittäjää asiakkaallemme Datiumille Espooseen. Jos sinulla on vankka osaaminen Microsoft-teknologioista ja nautit uusimpien ratkaisujen toimittamisesta asiakkaille, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

Datiumista:

Vuodesta 1999 Datium on toimittanut  innovatiivisia teknologiaratkaisuja sadoille asiakkaille ja on Microsoft-teknologioiden asiantuntija. Datiumin menestys perustuu jatkuvaan oppimiseen, kykyyn omaksua uusia teknologioita sekä ymmärtää yritysten liiketoimintaa ja kuinka sitä voidaan kehittää. Terminologiat vaihtuvat, mutta Datiumilla on tärkeintä, että toteutettavat ratkaisut  tuovat lisäarvoa ja skaalautuvat myös tulevaisuudessa asiakkaiden tarpeisiin.

Vuonna 2010 Datium perusti tytäryhtiön Pietariin, jossa osa ohjelmoijista työskentelee suomalaisen johdon alaisuudessa suomalaisille asiakkaille. Suomen toimipiste sijaitsee Espoossa.

Datiumilla henkilöstö on toiminnan ydin ja siitä pidetään hyvää huolta. Datiumilla työskennellään avoimessa ja kannustavassa ilmapiirissä, jossa kollegat tukevat toisiaan ja tekevät yhdessä huippuluokan järjestelmiä asiakkaille.

Kuka sinä olet:

Etsimme kokeneita ohjelmistokehittäjiä, joilla on vahva osaaminen Microsoft-teknologioista (ASP.NET/ASP.NET MVC/.NETcore), SQL Serveristä sekä Angular.js:stä. Tämän lisäksi omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen. Koska tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakasprojekteissa, on parhaan mahdollisen ratkaisun tarjoaminen sinulle sydämen asia. Datium työskentelee useiden eri alojen projektien parissa ja projektit jaetaan aina kunkin henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme Sr. Software Developer:

  • Sinulla on vahva osaaminen Microsoft-teknologioista (ASP.NET/ASP.NET MVC/.NETcore) sekä SQL Serveristä ja Angular.js:stä
  • Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen työote
  • Nautit asiakasprojekteissa työskentelystä
  • Puhut sujuvasti suomea ja englantia

Mikäli tunnistut itsesi, niin hae tehtävää jo tänään!