Kotisivut

Aloitus: Mahdollisimman pian 

Työaika: Kokoaikainen, vaihtelevat työvuorot  

Työn kesto: Vakituinen   

Toimipiste: Kruununhaka, Helsinki   

Palkkamalli: Sopimuksen mukaan   

Hae tästä

Qasvu Contact

Myymäläpäällikkö Anton&Antonille Helsinkiin    

Etsimme asiakkaallemme Anton&Antonille myymäläpäällikköä vastaamaan Kruununhaan myymälästä. Tehtävä sopii organisointikykyiselle, huolelliselle ja tarkalle kaupan- /ravintola-alan osaajalle, jolta löytyy myös esimieskokemusta. Avainrooleissa ovat asiakaspalvelutyö sekä kaikki kaupan tehtävät liha- sekä kalatiskeistä tilausten hoitoon. Jos siis innostut myymälätyöstä ja koet Anton&Antonin toiminnan ja arvot omaksesi, saatat olla etsimämme henkilö!   

   

Miksi töihin Anton&Antonille?

Anton&Anton on vuonna 2008 Porvoossa perustettu ruokakauppaketju, joka tarjoaa asiakkaille laadukasta ruokaa niin kivijalkaliikkeidensä, kioskiensa, jälleenmyyjiensä kuin ruokakassipalvelunsa välityksellä. Anton&Antonin ruokafilosofian ja toiminnan ytimessä ovat arvot: iloisuus, vastuullisuus ja maku. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen paitsi helpotusta arkeen niin myös kaunista ja värikästä ruokaa, jonka raaka-aineissa suositaan lähituottajia, luomua ja sesongin mukaisuutta.      

Kruununhaan kaupassa asiakkaita palvellaan iloisella ja asiantuntevalla otteella. Myymälä tarjoaa asiakkailleen paitsi laadukkaan elintarvikevalikoiman myös ravintolapalveluja. Kaupalla tarjoillaan asiakkaille herkullisia Anton&Antonin annoksia aina puuroista ja välipalatuotteista keittoihin ja pieniin annoksiin. Kaupalla on myös anniskeluoikeudet. 

Anton&Antonilla on töissä asiantuntevaa, innokasta ja ruokahullua porukkaa. Vaikka yritys on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidensa sydämissä, yritystoiminta kasvaa ja kehittyy koko ajan. Työskentely on hyvin startup-henkistä, yhteisöllistä ja käytännönläheistä.    

  

Työtehtävät

Myymäläpäällikkönä vastaat Kruununhaan myymälän päivittäisestä toiminnasta ja toimit 10 henkisen tiimin esimiehenä. Vastaat myös kaupan tilauksista, hävikin hallinnasta ja yhteistyöstä pientoimittajien kanssa. Esimiesrooliisi kuuluu esimerkiksi työvuorolistojen laatiminen sekä toteutuneiden tuntien seuraaminen. Seuraat myös kaupan avainlukuja. Omalla toiminnallasi varmistat, että kaupan asiakkaita palvellaan Anton&Antonin konseptin mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:    

  • Myymälän päivittäisen toiminnan organisointi 
  • Henkilökunnan esimiehenä toimiminen ja työvuorosuunnittelu 
  • Tilausten tekeminen, hävikin hallinta ja yhteistyö toimittajien kanssa 
  • Asiakaspalvelu ja palvelun laadusta huolehtiminen 
  • Avainlukujen seuraaminen 

   

Kuka sinä olet?

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahva osaaminen ravintola-, kahvila- tai kaupan alalta sekä esimiestyöskentelystä. Olet organisointitaitoinen ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulla on hyvät it-taidot ja käytät sujuvasti Exceliä ja työvuorosuunnitteluohjelmia (MaraPlan). Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös ruotsiksi ja englanniksi. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen, ja asenteesi iloinen ja innostava. Pystyt työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa, jotka sijoittuvat ma-la klo 6.30-21 väliin. Myös Procountor-osaaminen nähdään eduksesi. 

 

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme myymäläpäällikkö:    

  • Sinulla on vahva osaaminen esimiestyöstä ja ravintola-, kahvila- tai kaupan alalta 
  • Olet organisointitaitoinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot 
  • Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja voit palvella asiakkaita myös ruotsiksi ja englanniksi
  • Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti Exceliä ja työvuorosuunnitteluohjelmia 
  • Olet iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja innostava 

    

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.